Fenerbahçe 6 numara için harekete geçti! Kanarya'dan 15 milyon Euro isteyen Libyalı futbolcuya 8 milyon Euro + bonus teklifi

Fenerbahçe, 6 numara için düşündüğü Al Musrati’nin menajeriyle bugün bir araya gelecek. Kanarya, Braga’nın 15 milyon Euro istediği Libyalı futbolcu için 8 milyon Euro + bonus önerecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2023 Güncelleme 11 Eylül 2023, 07:00
Fenerbahçe 6 numara için harekete geçti! Kanarya’dan 15 milyon Euro isteyen Libyalı futbolcuya 8 milyon Euro + bonus teklifi

İÇİNDEKİLER

Hareketli geçen transfer döneminde Edin Dzeko, Dusan Tadic, Sebastian Szymanki ve Fred gibi ses getiren isimlere imza attıran Fenerbahçe'de 6 numara arayışı sürüyor. Sarı- Lacivertliler'de, Libyalı yıldız oyuncu Al Musrati'nin transferinde yeni gelişmeler yaşandı.

MENAJERİYLE GÖRÜŞME
Portekiz ekibi Braga'da oynayan futbolcunun menajeriyle bugün İstanbul'da bir görüşme yapmayı planlayan Fenerbahçeli yetkililer, sıkı bir pazarlık yapacak. 27 yaşındaki Al Musrati için 8 milyon Euro öneren Kanarya, Braga'dan 15 milyon Euro yanıtını aldı.

Sarı- Lacivertliler'in bu rakama bonusları da eklemeyi düşündüğü gelen haberler arasında. Braga ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1.89 boyundaki oyuncu da Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak bakıyor.

25 GOLLÜK KATKI YAPTI
Ön libero ve merkez orta saha pozisyonlarında görev alabilen Al Musrati, daha önce Al Ittihad, Vitoria Guimaraes, Rio Ave gibi takımlarda oynadı.

Futbol kariyeri boyunca şu ana kadar 204 resmi karşılaşmada görev yapan Al Musrati, bu maçlarda 15 gol atarken 11 de asist katkısı verdi. Al Musrati, mücadeleci yapısı ve üstün oyun görüşüyle tanınıyor.

Libya Milli Takımı'nın da önemli parçalarından biri olan futbolcu, milli formayla 42 maçta 2 gol üretti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN