Yeni hedef İspanyol yıldız Thiago! Fırtına' orta saha için rotayı İngiltere'ye çevirdi

Trabzonspor’un Liverpool’un Brezilyalı orta sahası için harekete geçtiği öğrenildi. Menajeriyle ilk temastan yeşil ışık alındı. Thiago Alcantara güncel verilere göre 15 milyon Euro değer biçiliyor. Yıldız oyuncu pozisyonun en iyileri arasında gösteriliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2023 Güncelleme 10 Eylül 2023, 06:59
Yeni hedef İspanyol yıldız Thiago! Fırtına’ orta saha için rotayı İngiltere’ye çevirdi

İÇİNDEKİLER

Son günlerde yaptığı transfer hamleleriyle dikkat çeken Trabzonspor bunlara bir yenisini daha eklemeyi hedefliyor. Bordo-Mavili takım orta saha transferi için dünyaca ünlü bir yıldızın peşine düştü.



Liverpool'un Brezilyalı orta sahası Thiago Alcantara'yı transfer etmek isteyen Karadeniz Fırtınası, oyuncunun menajeriyle ilk teması kurarken, yapılan görüşmenin olumlu geçtiği ifade edildi. Liverpool ile 2024 yılına kadar kontratı bulunan 32 yaşındaki İspanyol orta saha bu sezon İngiliz ekibinde forma şansı bulamadı.



Kadroda düşünülmeyen yıldız orta saha oyuncusunun Liverpool'dan ayrılmak ve daha çok forma giyebileceği bir takıma transfer olmak istediği de gelen haberler arasında yer aldı. Thiago kariyerinde daha önce Barcelona ve Bayern Münih gibi takımlarda oynadı. Geçen sezon 28 maçta oynayan Thiago 1 asist yapabildi.


Thiago Alcantara güncel verilere göre 15 milyon Euro değer biçiliyor. Yıldız oyuncu pozisyonun en iyileri arasında gösteriliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN