Mertens’e hücum! Belçikalı yıldızı Katar Ligi'nden iki kulüp renklerine katmak istiyor

Sarı-Kırmızılılar, 36 yaşındaki yıldızını satarsa yabancı kontenjanında yer açılacak ve yeni bir yıldız için kollar sıvanacak. Mertens için kritik saatlere girildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2023 Güncelleme 10 Eylül 2023, 06:59
Mertens’e hücum! Belçikalı yıldızı Katar Ligi’nden iki kulüp renklerine katmak istiyor

İÇİNDEKİLER

Bu sezon yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Galatasaray bir yandan da takımdan gönderilecek isimler konusunda da hareketli saatler yaşıyor. Galatasaray'ın yıldız isimlerinden Dries Mertens için sürpriz bir gelişme yaşandı.

Katar Ligi'nden iki takımın Belçikalı yıldız futbolcu için resmi teklif hazırlığında olduğu belirtildi. Mertens, transfer sezonu 11 Eylül'de sona erecek olan Katar Ligi'ne transfer olursa Galatasaray'ın transferde eli daha rahat olacak.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR
Sarı-kırmızılılar, yabancı kontenjanında yer açılacağı için yeni bir yıldız daha transfer için harekete geçecek. Mertens için bugün ve yarın hareketliliğin yaşanması bekleniyor. Geçen sezon başında Galatasaray'a transfer olan tecrübeli futbolcu, yaşanılan şampiyonlukta önemli pay sahibi oldu. Kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan Mertens, bu sezon 9 karşılaşmada 2 gol atarken 1 de asist yaptı. Sarı-Kırmızılı formayla toplamda 42 maçta görev alan Belçikalı hücum oyuncusu 9 gol ve 5 assitle 14 gole katkıda bulundu.

ENERJİ KAYNAĞI
Aslan'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens, takımın enerji kaynağı... Saha içinde takım savunmasına katkı veren idmanlarda ise arkadaşlarıyla şakalaşan Mertens, teknik ekibin de gözbebeği.

ASLAN'DA SAMSUN MESAİSİ
Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında Samsunspor ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman dinamik ısınmayla başladı ve iki grup halinde 8'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman topa sahip olma çalışmasının ardından çift kale maçla tamamlandı. Hazırlıklar bugün de devam edecek.

Mertens, Galatasaray'a geldiği günden beri ortaya koyduğu performansla alkış topluyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN