Tam gaz Diaz! Sarılacivertli kulüpte 6 numara transferinde rota Diaz'a döndü

Fenerbahçe, Uruguay Ligi ekiplerinden Liverpool’da forma giyen Fabricio Diaz için kulübüne bonuslarla birlikte 10 milyon Euro teklif etti... Futbolcunun Liverpool ile olan kontratı 2026 yılında sona erecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2023 Güncelleme 10 Eylül 2023, 06:59
Tam gaz Diaz! Sarılacivertli kulüpte 6 numara transferinde rota Diaz’a döndü

İÇİNDEKİLER

Transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala Fenerbahçe çalışmalarını sürdürüyor... Kadrosuna bir 6 numara katmayı hedefleyen Sarı-Lacivertliler bu pozisyohn için gündemine birçok ismi almış ancak, yapılan görüşmelerden sonuç alınamamıştı.



Fenerbahçe yönetiminin daha önce de gündemine gelen Uruguay Ligi ekiplerinden Liverpool forması giyen 20 yaşındaki ön libero Fabricio Diaz için yeniden harekete geçtiği ve Uruguaylı futbolcunun kulübü ile temaslara başladığı öğrenildi. Genç futbolcu için Liverpool'a bonuslarla birlikte 10 milyon Euro öneren Sarı-Kanarya, Uruguay ekibinden gelecek cevabı bekliyor.



Bu transfere teknik direktör İsmail Kartal'ın da onay verdiği, Diaz'ın iyi bir alternatif olduğunu dile getirdiği ifade edildi. Güncel verilere göre 6 milyon Euro değer biçilen futbolcunun Liverpool ile olan kontratı 2026 yılında sona erecek. Liverpool'la 122 maça çıkan Diaz, 5 gol, 7 asiste imza attı.



12 GOLLÜK KATKI
İkili mücadelelerdeki hırsı ve top tekniğiyle dikkat çeken UruguayFabricio Diaz altyapısından yetiştiği Liverpool ile 122 maça çıktı. 20 yaşındaki futbolcu söz konusu karşılaşmalarda 5 gol, 7 asistle 12 golle katı sağladı. Genç futbolcuya 6 milyon Euro değer biçiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN