Çanlar Kuntz için çalıyor! Ayrılık kararı çıkabilir

TFF Yönetim Kurulu üyesi Hamit Altıntop ile A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz haftaya bir kez daha görüşecek. Kritik toplantıdan Kuntz için ayrılık kararı çıkabilir...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2023 Güncelleme 10 Eylül 2023, 06:59
Çanlar Kuntz için çalıyor! Ayrılık kararı çıkabilir

İÇİNDEKİLER

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un Ermenistan maçındaki performansı ve oyuncu tercihleri tartışılmaya devam ediyor. Stoper olan Cenk Özkaçar'ın Ermenistan karşısında sol bekte görev alması, santrforda kanat orjinli Barış Alper Yılmaz'ın görev almasının yanı sıra kulüplerinde daha az süre alan futbolcularda ısrar edilmesi gibi birçok konuda eleştirilerin hedefi olan Alman teknik adam için ilk hamle geldi.

Eskişehir'de oynanan Ermenistan maçı sonrası TFF Yönetim Kurulu üyesi Hamit Altıntop ve Stefan Kuntz'un bir toplantı gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Hamit Altıntop'un bu toplantıda Kuntz'a kötü futbolun nedenlerini sorduğu öğrenildi. Alman çalıştırıcının ise Altıntop'a, "Ermenistan'a karşı iyi oynadık. Sadece şanssızdık" dediği öğrenildi. İkilinin önümüzdeki hafta yeniden bir araya geleceği öğrenildi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye görüşlerini aktaracak Hamit Altıntop'un vereceği rapor merak ediliyor. Önümüzdeki hafta yapılacak toplantıdan sonra radikal kararların alınabileceği öğrenildi. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un takımdan gönderilmesi de gündeme gelebilir.

ENKAZDAN ÇIKTI 7 AY SONRA GOLÜNÜ ATTI
6 Şubat'ta deprem enkazından çıkan Bertuğ Yıldırım milli formayla ilk sınavında gol sevinci yaşadı.

6 Şubat'ta yaşanan ve Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalan Bertuğ Yıldırım, ilk milli maçında golle tanıştı. Büyük felaketten 7 ay sonra Ay-Yıldızlı formayla sahne alan Bertuğ, Ermenistan maçının 88. dakikasında beraberlik golüne imza attı. 21 yaşındaki genç golcü geçtiğimiz günlerde Hatayspor'dan Fransız ekibi Rennes'e transfer olmuştu. Eski hocası Volkan Demirel, Bertuğ Yıldırım ile ilgili olarak, 'Yerli Haaland' benzetmesi yaptı.


KEREM VE ABDÜLKERİM KADRODAN ÇIKTI
12 Eylül'de Japonya ile özel maçta karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nda Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı aday kadrodan çıkarıldı. Kerem Aktürkoğlu, boyun ve göğüs travması geçirdiği için Abdülkerim Bardakcı ise eşinin özel durumu nedeniyle kamptan ayrıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN