A Milli Takım’da teknik direktörlük koltuğu için Sergen Yalçın ve Abdullah Avcı sesleri yükseliyor!

A Milli Takım’da teknik direktörlük koltuğu için iki ismin adı anılıyor. Boşta olan iki hoca her an göreve getirilebilir. Abdullah Avcı ve Sergen Yalçın. Son olarak Trabzonspor'u çalıştıran Abdullah Avcı'nın milli takıma bir adım daha yakın olduğu belirtildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2023 Güncelleme 10 Eylül 2023, 06:59
A Milli Takım’da teknik direktörlük koltuğu için Sergen Yalçın ve Abdullah Avcı sesleri yükseliyor!

İÇİNDEKİLER

Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 5 maçta 10 puan toplamasına rağmen Stefan Kuntz'un oynattığı oyundan memnun kalmayan futbolseverler Alman teknik adamı istifaya davet etti. A Milli Takım Teknik Direktörlüğü için iki aday ön plana çıkıyor. Abdullah Avcı ve Sergen Yalçın. Son olarak Trabzonspor'u çalıştıran Abdullah Avcı'nın milli takıma bir adım daha yakın olduğu belirtildi.

2021-22 sezonunda Trabzonspor'da şampiyonluk sevinci yaşayan Abdullah Avcı, o sezon 48 maçta 28 galibiyet, 12 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak maç başına 2.09 puan ortalaması yakalamayı başardı. Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın ise Siyah-Beyazlı kulüple 79 karşılaşmaya çıktı ve 1.84 puan ortalaması tutturdu. 50 yaşındaki teknik adam 2021 yılından beri takım çalıştırmıyor. İki teknik adam da milli takım teknik direktörlüğüne sıcak bakıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN