Trabzonspor Mendy ve Pepe'den sonra bir yıldızı daha transfer etti! Fırtına'da Paul Onuachu rüzgarı...

Trabzonspor, İngiliz ekibi Southampton’da top koşturan 2.01 mt. boyundaki Nijeryalı Paul Onuachu’yu satın alma opsiyonuyla kiraladı. Güncel piyasa değeri 13 milyon Euro olan 29 yaşındaki Paul Onuachu, yılbaşında Genk'ten Southampton'a 18 milyon Euro bedelle transfer olmuştu. Karilerinde 339 maça çıkan Onuachu, 164 gol atarken 34 de asist yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2023 Güncelleme 09 Eylül 2023, 07:01
Trabzonspor Mendy ve Pepe’den sonra bir yıldızı daha transfer etti! Fırtına’da Paul Onuachu rüzgarı...

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor transfere doymuyor... Angers'in 6 numarası Batista Mendy'yi kadrosuna katan ve sonrasında çilek transferlerine yönelen Karadeniz Fırtınası, Arsenal ile yollarını ayıran Nicolas Pepe'yi de transfer ederek adeta gövde gösterisi yaptı.

Trabzonspor santrafor olarak ise dünyaca ünlü bir isimle el sıkıştı. Bordo-Mavililer, Southampton forması giyen Nijeryalı golcü Paul Onuachu ile anlaşmaya vardı. Bordo-Mavililer, yıldız golcüyü satın alma opsiyonuyla kiraladı...

Bu transfer için tıpkı Orsic'te olduğu gibi Göztepe'ye oyuncu verilmesi söz konusu. İzmir ekibine verilecek oyuncu konusunda belirsizlik var. Trabzonspor daha önce Orsic için Taha Altıkardeş'i vermişti.

Kerem Şen'in adı geçerken, oyuncu 1. Lig'e dönmek istemiyor. İlk gelen bilgilere göre herhangi bir kiralama bedeli ödemeyecek.

Güncel piyasa değeri 13 milyon Euro olan 29 yaşındaki Paul Onuachu, yılbaşında Genk'ten Southampton'a 18 milyon Euro bedelle transfer olmuştu. Karilerinde 339 maça çıkan Onuachu, 164 gol atarken 34 de asist yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN