Galatasaray'da transfer saatleri! İtalyan yıldızın menajeri “Transfer için görüşebiliriz” dedi: Marco Verratti için sözleşme zamanı

İtalyan yıldızın menajeri, G.Saray’a dönüş yaparak, “Transfer için görüşebiliriz” dedi. Cimbom fırsat transferi için harekete geçti. 2012 yılından bu yana Fransız devi Paris Saint Germain'de forma giyen yıldız futbolcu, çıktığı 416 karşılaşmada 11 gol, 61 asistlik performans sergiledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2023 Güncelleme 09 Eylül 2023, 07:01
Galatasaray’da transfer saatleri! İtalyan yıldızın menajeri “Transfer için görüşebiliriz” dedi: Marco Verratti için sözleşme zamanı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray transferde yine büyük oynuyor. Sarı-Kırmızılılar, Paris Saint Germain forması giyen ve Suudi Arabistan'a transferi son anda gerçekleşmeyen İtalyan orta saha oyuncusu Marco Verratti için sıcak saatler yaşıyor.

İtalyan 8 numaranın menajeri, Sarı-Kırmızılılar ile temasa geçerek oyuncusu ile ilgili görüşmeye hazır olduğunu bildirdi. Galatasaray yabancı kontenjanında yer açması durumunda transferi sonuçlandırmak istiyor.

PSG'nin Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer almayan Verratti'nin transferinin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor. Türkiye ihtimali, Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur'un "Yabancı transferi yapmayacağız ama fırsat transferi çıkarsa düşünebiliriz" sözlerine uygun bir transfere dönüştü.

2012 yılından bu yana Fransız devi Paris Saint Germain'de forma giyen yıldız futbolcu, çıktığı 416 karşılaşmada 11 gol, 61 asistlik performans sergiledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN