Trabzonspor Paul Onuachu transferini bitirmek istiyor!

Trabzonspor, satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı Paul Onuachu’nun transferini bu hafta bitirmek istiyor. 19 kez Nijerya Milli Takım forması giyen 29 yaşındaki forvet, kariyerinde 339 karşılaşmada forma giydi. 164 gol atarken 34 de asist yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2023 Güncelleme 07 Eylül 2023, 07:00
Trabzonspor Paul Onuachu transferini bitirmek istiyor!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor santrfor transferi için hareketli saatler yaşıyor.

Bordo- Mavililer, yaz transfer sezonunda Bruno Petkovic için uğraş vermiş ancak Dinamo Zagreb'i ikna edememişti.

Karadeniz Fırtınası'nda Petkovic sonrası gündeme gelen isim ise İngiliz ekibi Southampton'da forma giyen Paul Onuachu oldu. Bordo-Mavililer, yıldız oyuncu için İngilizler'e satın alma opsiyonlu kiralama formülü yaptı. Bilindiği gibi Trabzonspor sezon başında Southampton'dan Mislav Orsic'i renklerine katmıştı.

18 MİLYON ÖDENDİ
Fırtına'nın Onuachu transferinde TFF 1. Lig ekibi Göztepe'ye yeniden oyuncu verebileceği de konuşuluyor. Bu arada Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica'nın Paul Onuachu ile özel bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Güncel piyasa değeri 13 milyon Euro olan Nijeryalı golcünün kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. Southampton yılbaşında Onuachu'nun bonservisini Genk'ten 18 milyon Euro bedelle almıştı. 19 kez Nijerya Milli Takım forması giyen 29 yaşındaki forvet, kariyerinde 339 karşılaşmada forma giydi. 164 gol atarken 34 de asist yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN