Trabzonspor ön libero Batista Mendy’yi Trabzon’a getirdi! Sağlık kontrollerinin ardından oyuncunun imza atması bekleniyor

Fırtına, Fransa’nın Angers takımından ön libero Batista Mendy’yi Trabzon’a getirdi. 23 yaşındaki futbolcu bugün sağlık kontrollerinden geçip 4+1 yıllık imza atacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2023 Güncelleme 07 Eylül 2023, 07:00
Trabzonspor ön libero Batista Mendy’yi Trabzon’a getirdi! Sağlık kontrollerinin ardından oyuncunun imza atması bekleniyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, uzun süredir gündemde olan Batista Mendy transferini bitirmeyi başardı.

Fransa'nın Angers takımında mücadele eden 23 yaşındaki ön libero dün özel uçakla Paris'ten Trabzon'a geldi. Gine asıllı Fransız ön libero için 4.5 milyon Euro bonservis ücreti ve 1 milyon Euro'luk da bonus ödeneceği ifade edildi. Bugün sağlık kontrollerinden geçecek 1.91 boyundaki futbolcunun, Bordo-Mavili kulübe 4+1 yıllık imza atacağı belirtildi.

Trabzonspor'un oyuncuya ise 1.2 milyon Euro net ücret ödeyeceği öğrenildi. Bu sezon Ligue 2'de 3 maçta 201 dakika forma şansı bulan Mendy, 2017 yılında Nantes takımında profesyonel oldu. 2021 yılında ise Angers'e gelen Mendy, Fransa Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde 24 maça çıkarken 1 kez fileleri sarstı. Asıl mevkisi ön libero olan Mendy gerektiğinde stoperde de görev yapıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN