Kartal orta saha için rotayı İtalya'ya çevirdi! Beşiktaş'ta Rus futbolcu Aleksey Miranchuck rüzgarı

10 numara arayan Beşiktaş’a menajerler aracılığıyla Atalanta forması giyen Rus futbolcu Aleksey Miranchuk teklif edildi. 14 milyon 500 bin Euro karşılığında Atalanta'ya katılan yıldız orta saha Mavi- Siyahlı formayla çıktığı 56 maçta 9 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Rusya ile de 41 maça çıkan futbolcu 6 kez ağları sarstı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2023 Güncelleme 07 Eylül 2023, 07:00
Kartal orta saha için rotayı İtalya’ya çevirdi! Beşiktaş’ta Rus futbolcu Aleksey Miranchuck rüzgarı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in talebi doğrultusunda 10 numara mevkisi için futbolcu bakan Siyah-Beyazlılar'a menajerler tarafından Atalanta forması giyen Rus futbolcu Aleksey Miranchuk teklif edildi. Bergamo ekibiyle 2024 yılına kadar kontratı bulunan yıldız orta sahayı Beşiktaş yönetiminin Şenol Güneş'e sunduğu ve hocadan gelecek yanıta göre bu oyuncuyu değerlendirebileceği öğrenildi.

16 GOLE KATKI SAĞLADI
Siyah-beyazlılar'ın yüksek maliyeti nedeniyle oyuncuyu ilk olarak kiralamayı düşündüğü de ifade ediliyor. Atalanta teknik direktörü Gasperi'nin tercih etmediği oyuncu geçen sezonu Torino'da geçirmişti.

27 yaşındaki yıldız futbolcu, Torino formasıyla 31 maça çıkıp 4 gol, 6 asiste imza atmıştı. 2020'de Lokomotif Moskova'dan 14 milyon 500 bin Euro karşılığında Atalanta'ya katılan yıldız orta saha Mavi- Siyahlı formayla çıktığı 56 maçta 9 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Rusya ile de 41 maça çıkan futbolcu 6 kez ağları sarstı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN