Galatasaray'da maaşlar belli oldu! Sarı-kırmızılı yönetim Victor Nelsson ve Sacha Boey için harekete geçti!

Galatasaray yönetimi Victor Nelsson ve Sacha Boey için düğmeye bastı. Nelsson’un kontratını 2027’ye kadar uzatıp, maaşını 2 milyon Euro’ya çıkaracak Aslan, Boey’un da yeni maaşını 1.5 milyon Euro olarak belirledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2023 Güncelleme 07 Eylül 2023, 14:05
Galatasaray’da maaşlar belli oldu! Sarı-kırmızılı yönetim Victor Nelsson ve Sacha Boey için harekete geçti!

İÇİNDEKİLER

Avrupa'da ses getiren transferleri arka arkaya açıklayan Galatasaray'da yönetim, takım içindeki maaş dengesine de büyük önem veriyor. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin bu doğrultuda mevcut kadroda bulunan Victor Nelsson ile Sacha Boey için harekete geçtiği öğrenildi.

İYİLEŞTİRMELER YAPILACAK
Galatasaray, Avrupa'dan birçok takımla transferde anılan Danimarkalı stoper Victor Nelsson ile 2027 yılına kadar sürecek yeni bir kontrat imzalamak için görüşmelerini sürdürüyor.

24 yaşındaki oyuncuyla anlaşma yakın. Aslan, Nelsson'un 1.3 milyon Euro olan maaşını 2 milyon Euro olarak güncelleyecek.

480 bin Euro kazanan Fransız sağ bek Sacha Boey'un da maaşının 1.5 milyon Euro seviyelerine çekileceği öğrenildi.

Ayrıca Boey'un kontratına 25 milyon Euro serbest kalma maddesinin eklenmesi bekleniyor.

BURUK'UN VAZGEÇİLMEZLERİ
Geçen sezon Galatasaray'da 35 maçta 1 gol atan Victor Nelsson bu sezon, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 8 maçta 720 dakika süre aldı. Boey da geride bıraktığımız sezon 33 maçta 1 gol, 4 asist üretmişti.

Bu sezon 9 maçta 810 dakika şans bulan Boey, teknik direktör Okan Buruk'un vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor.

Galatasaray'da yeni transferlerin elde edeceği yüksek kazançların duyurulmasının ardından Takvim gazetesi bu konuya değinerek dikkat çekmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN