Galatasaray Efsanesi Fatih Terim'in doğum günü! İmparator partisine Şampiyonlar Ligi müziği ile geldi: Hazırlanan menü dikkat çekti...

Fatih Terim, kendisi için hazırlanan partiye Şampiyonlar Ligi müziği eşliğinde geldi. Gecede birbirinden ünlü isimler boy gösterdi. Öte yandan Terim'in doğum gününe özel hazırlanan menü de sosyal medyada gündem olan bir başka olay oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2023 Güncelleme 06 Eylül 2023, 07:00
Galatasaray Efsanesi Fatih Terim’in doğum günü! İmparator partisine Şampiyonlar Ligi müziği ile geldi: Hazırlanan menü dikkat çekti...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim, 70. yaşını kendisi için Boğaz'da hazırlanan bir partide kutladı.

Futbol adamı, doğum gününe ise Şampiyonlar Ligi müziğiyle giriş yaptı. Partide Fatih Terim'in kazandığı kupaların replikaları da yer aldı.

Ümit Davala, Hasan Şaş, Necati Ateş, Gheorghe Hagi, Arda Turan, Acun Ilıcalı, Kıvanç Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan ve Kenan Doğulu'nun da yer aldığı partide Fatih Terim'in doğum gününe girişi sosyal medyaya damga vurdu.

Terim'in doğum gününe özel hazırlanan menü de sosyal medyada gündem olan bir başka olay oldu.

Hazırlanan menüde isimleri Terim ile özdeşleşmiş ifadeler yer aldı. Menüde yer alan ifadeler, "It's the football that's the football, what can I do sometimes ve resultante importante" şeklindeydi. Öte yandan Fatih Terim'in kızları Buse Terim ve Merve Terim Çetin'in 'Bana bir masal anlat baba' şarkısını söylemesi ise herkesi duygulandırdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN