Beşiktaş yeni transferi Eric Bailly'i açıkladı! Taraftarlar eleştiri yağmuruna tuttu: "Afrikalı ve sakatlık ihtimali yüksek"

Beşiktaş’ın ManU’dan kadrosuna kattığı Eric Bailly, sakatlık geçmişi ve takımdaki Afrikalı sayısından dolayı tartışma yarattı. 29 yaşındaki stoper Siyah-Beyazlı takımdan 1 yıl boyunca 2,5 milyon Euro kazanacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2023 Güncelleme 06 Eylül 2023, 07:00
Beşiktaş yeni transferi Eric Bailly’i açıkladı! Taraftarlar eleştiri yağmuruna tuttu: Afrikalı ve sakatlık ihtimali yüksek

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, Manchester United ile sözleşmesini fesheden Fildişili Sahilli stoper Eric Bailly'i 1+2 yıllığına kadrosuna kattı.

29 yaşındaki stoper Siyah-Beyazlı takımdan 1 yıl boyunca 2,5 milyon Euro kazanacak.

Tecrübeli stoperin kazancı belirli bonusların gerçekleşmesi halinde 1 milyon Euro daha artacak. Siyah-Beyazlılar'ın yeni transferi başarılı performans gösterirse 2 yıl daha Siyah-Beyazlı formayı giyecek.

Öte yandan, yıldız futbolcu son 6 sezonda sakatlığından dolayı tam 127 maçta forma giyemedi. Beşiktaşlı taraftarlar da bu transferden dolayı yönetime tepkili. Futbolcunun Afrikalı olması ve sakatlık riskinin yüksek olduğunu dile getiren taraftarlar başka bir ismin transfer edilmemesinden dolayı yönetimi eleştiriyor. Bailly'nin nasıl bir performans göstereceği merak konusu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN