Galatasaray'da orta saha transferi tamamlandı: Matias Vecino bugün geliyor!

Orta saha transferi için uzun süredir bekleyen Galatasaray, Lazio’nun 32 yaşındaki oyuncusu Matias Vecino ile anlaştı. Tecrübeli isim saat 11.00’de İstanbul’da.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2023 Güncelleme 04 Eylül 2023, 07:00
Galatasaray’da orta saha transferi tamamlandı: Matias Vecino bugün geliyor!

İÇİNDEKİLER

Çok uzun süredir orta sahaya yapacağı takviye merak edilen Galatasaray sürpriz bir isimle anlaştı. Sarı-Kırmızılılar, Lazio'da forma giyen Matias Vecino ile el sıkıştı. 32 yaşındaki futbolcunun transferi ise taraftarları pek memnun etmedi. Taraftarlar uzun süredir konuşulan Verratti ve Partey ayarında bir oyuncu beklerken, Vecino'nun gelmesi sosyal medyada hayal kırıklığı yaşattı.



2+1 YILLIK İMZA ATACAK
Vecino'nun bugün saat 11.00'de İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde olması bekleniyor. Tecrübeli orta sahanın 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade ediliyor. Futbola ülkesi Uruguay'da başlayan Vecino, 2013'te Fiorentina'ya 2.3 milyon Euro'ya geldi. Cagliari ve Empoli formalarını kiralık olarak terleten Vecino, 2017'de Inter'e 24 milyon Euro'ya transfer oldu. 5 yıl Inter forması giyen Vecino, 2022'de Lazio'ya bedelsiz katıldı.

TORREIRA TAVSİYE ETTİ
Aslan'ın belkemiği olan Lucas Torreira'nın, Matias Vecino'ya kefil olduğu da iddia edildi. Torreira'nın vatandaşı Vecino ile milli takımda uyumlu olduğunu söylemesi ve oyuncunun İtalya tecrübesinin olması nedeniyle yönetimin transferi noktaladığı ifade edildi. Vecino bu sezon Lazio formasını iki maçta terletti. Milli formayı ise 67 kez giyerken 5 gol attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN