Galatasaray son anda karar değiştirmişti! İşte Matias Vecino transferinin iptal sebebi...

Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için hızlı adımlar atmaya devam ediyor. Son anda iptal edilen Matias Vecino transferinin sebebi hakkında detaylar ortaya çıktı. Ndombele ve Sanchez'i getiren sarı-kırmızılıların Vecino transferini iptal etme sebebi bakın neymiş...

Giriş Tarihi 04 Eylül 2023, 00:33 Güncelleme 05 Eylül 2023, 13:59
Galatasaray son anda karar değiştirmişti! İşte Matias Vecino transferinin iptal sebebi...

İÇİNDEKİLER

Öncelikle Tottenham Hotspur'dan Tanguy Ndombele'yi kadrosuna katan Galatasaray, oyuncuyla 2023-2024 sezonu için satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transfer anlaşması yaptı. Transfer bedeli 15 milyon Euro ve ödeme, 5 sezon boyunca eşit taksitler halinde gerçekleştirilecek. Ndombele'ye sezonluk 3 milyon 136 bin Euro ücret ödenecek.

Aynı gün içinde Davinson Sanchez transferini de resmiyet kazandıran Galatasaray, oyuncuyla 9 milyon 500 bin Euro'luk transfer bedeli ve 4+1 yıllık anlaşma sağladı. Sanchez'e her sezon için 3 milyon 200 bin Euro ücret ödenecek.

Ancak, Matias Vecino transferi beklenenden farklı bir gelişme yaşadı. İlk olarak Galatasaray'a transferi gündeme gelen Vecino, taraftar tepkisi nedeniyle transferden vazgeçildiği iddia edildi.

İTALYAN BASININDA YENİ İDDİA

İtalyan basını ise Vecino'nun transferini Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri'nin engellediğini öne sürdü. Sarri'nin Vecino'ya forma şansı vereceği garantisini verdiği iddia edildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN