Fener dört koldan: Orta sahaya yapılacak transfer için geri sayıma geçildi

Ses getiren transferlere imza atan Fenerbahçe, orta saha mevkisine kısa süre içinde takviye yapacak. Kanarya, Jorginho, Wilfried Ndidi, Danilo ve Guido Rodriguez ile temasları sıklaştırdı. Bütçe çalışması yapan Kanarya, 4 isimden birini kısa süre açıklamayı planlıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2023 Güncelleme 03 Eylül 2023, 07:00
Fener dört koldan: Orta sahaya yapılacak transfer için geri sayıma geçildi

İÇİNDEKİLER

Transfer dönemini hareketli geçiren Fenerbahçe'de gözler orta saha transferine çevrildi. Sarı-Lacivertliler, teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda yeni bir yıldızı daha renklerine bağlamak istiyor.

LİSTEDE YILDIZLAR VAR
Geniş bir listeye sahip olan ve 4 yıldız isimle temaslarını sıklaştıran F.Bahçeli yetkililer, orta sahaya yapılacak takviyeyi en kısa süre içinde gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Kanarya'nın listesinde İngiliz ekibi Arsenal'den Jorginho (31), Leicester City'den Wilfried Ndidi (26), Fransız ekibi PSG'den Danilo Pereira (31) ve İspanyol temsilcisi Real Betis'ten de Guido Rodriguez (29) bulunuyor.

BÜTÇE ÇALIŞMASI YAPILDI
Listedeki isimlerden Jorginho, Guido Rodriguez ve Ndidi'nin kulüpleriyle kontratları sezon sonunda bitecek. Danilo'nun ise 2025'te sözleşmesi bitecek olsa da PSG oyuncuyla yolları ayırmaya sıcak bakıyor.

Oyuncuların kulüpleriyle temaslar ve pazarlıkların devam ettiği gelen haberler arasında. Ayrıca Sarı-Lacivertli yetkililer, bütçe çalışması da yaptı. F.Bahçe, 4 futbolcudan birine imza attırıp, kadrosunu daha da güçlendirmeyi planlıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN