Trabzonspor'dan gol yağmuru! Kasımpaşa'yı 5-1 mağlup etti: Galibiyet hasretine son verdi

Süper Lig’de son iki maçını kaybeden Trabzonspor, Kasımpaşa’yı Enis Destan, Benkovic, Bardhi (2) ve Göktan’ın golleriyle devirdi. Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Kasımpaşa maçından sonra açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, "Maçın tamamında üstündük." ifadelerini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2023 Güncelleme 02 Eylül 2023, 07:01
Trabzonspor’dan gol yağmuru! Kasımpaşa’yı 5-1 mağlup etti: Galibiyet hasretine son verdi

İÇİNDEKİLER

Sezona galibiyetle başladıktan sonra üst üste iki yenilgi alan Trabzonspor, 4. haftada Kasımpaşa'yı deplasmanda 5-1 yendi. Bordo- Mavililer ilk yarıda 3 isabetli şutta 3 gol bularak soyunma odasına büyük moralle girdi.

15. dakikada Visca'nın ceza sahası içine yaptığı ortayı Enis Destan kafayla ağlara yolladı: 1-0... Trabzonspor golden sonra daha derli toplu bir oyun sergiledi. 28'de Abdülkadir Ömür'ün pasında topla bulaşan Bardhi ceza sahası içine girmeden yaptığı şık plase vuruşla skoru 2-0'a taşıdı.

OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI
Trabzonspor 45+4. dakikada 3. golü buldu. Abdülkadir Ömür'ün kullandığı kornere iyi yükselen Benkovic, kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 0-3... 55'te Kasımpaşı Fall, kaleci Uğurcan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı yolladı.

64. dakikada Trabzonspor 4. golü buldu. Abdülkadir Ömür'ün şutu direkten geri geldi. Dönen topu önünde bulan Enis Bardhi, muhteşem bir vuruşla fileleri sarstı: 4-0... Oyuna girdikten 1 dakika sonra Fountas ortaladı, Göktan attı: 5-0... 85'te Kasımpaşalı Winck'in golüyle maçın skoru belirlendi: 5-1.



HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET OLDU
Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Kasımpaşa maçından sonra açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, "Maçın tamamında üstündük.

Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. 5-1'lik galibiyetler her zaman olmuyor. İç sahada kaybettikten ve konuşulardan sonra bu tarzlar maçlar kolay değildir ama ayağa kalktık"dedi. Enis Destan'ın performansıyla takım içinde bir yeri hak ettiğini belirten Hırvat çalıştırıcı, Bardhi için de "Bugün 2 gol attı onun bu formuna ihtiyacımız var"diye konuştu.

Bjelica transferle ilgili de,"Aramıza katılacak oyuncular var. Onlarla birlikte büyük şeyler başarıcağımızı düşünüyoruz"ifadelerini kullandı.



ÖMÜR'DEN İKİ ASİST
Trabzonspor'un 10 numarası Abdülkadir Ömür, Kasımpaşa maçında iki asist yaparak yıldızlaştı. Bardhi ve Benkovic'in attığı gollerin hazırlayıcısı olan Abdülkadir Ömür performansıyla alkış aldı.

BENKOVİC SİFTAH YAPTI
Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Hırvat stoper Benkovic, takımının 3. golüne imza attı. Tecrübeli oyuncu, kornerden gelen topu kafayla ağlara gönderdi. Benkovic bu sezon ilk kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Trabzonspor'un genç yıldızı Göktan da Süper Lig'deki ilk golünü attı.



KESKİN NİŞANCI BARDHI
Trabzonspor'un orta sahadaki yıldızı Enis Bardhi, Kasımpaşa'ya karşı iki muhteşem gole imza attı. Kuzey Makedonyalı yıldız, Trabzonspor formasıyla ligde 8 gol atarken bunlardan 7'sini deplasmanda kaydetti.

Trabzonspor'da zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan Enis Bardhi, Kasımpaşa maçında attığı şık gollerle dikkat çekti. Karşılaşmanın ilk yarısında ceza sahası dışından şık bir vuruşla fileleri havalandıran Bardhi, ikinci yarıda ise sert bir vuruşla yine kaleciyi avlamayı başardı.

Karadeniz Fırtınası'nın Kuzey Makedonyalı yıldızı, Süper Lig'de 8. golünü atarken bunların 7'sini deplasmanda kaydetti. Bardhi, 2022 yılının Ağustos ayından bu yana ceza sahası dışından ilk golünü Kasımpaşa filelerine gönderdi.

BUGÜN DE BEDEL ÖDÜYORUZ
Başkan Ertuğrul Doğan, "Geçen sezon bazı hataları içeren yönetim şekli bugün karşımıza maalesef ciddi maliyetler çıkardı. Geçmiş dönemlerdeki gibi ne yüksek bonservisli oyuncu alacağız ne de aldıklarımıza astronomik maaş ödeyeceğiz. Dün ödedik, bugün bedel ödüyoruz" dedi.

ENİS DESTAN YİNE BOŞ GEÇMEDİ
Fırtına'nın golcüsü Enis Destan, Kasımpaşa maçını da boş geçmedi. Teknik direktör Nenad Bjelica'nın Kasımpaşa maçında ilk 11'de şans verdiği genç yıldız geçen hafta Rizespor filelerini havalandırmayı başarmıştı. Rize maçında 11'de başlayan Umut Bozok ise yedek soyundu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN