Galatasaray'ın hedefi Pierre Emile Hojbjerg! Pazarlıklar başladı: Transfer olumlu ilerliyor

Sarı-Kırmızılı Yönetim, Pierre Emile Hojbjerg’in transferi için İngiliz ekibi Tottenham ile pazarlıklarda önemli aşama kaydetti. Yıldız oyuncu da Sarı-Kırmızılılar’ın teklifine olumlu bakıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2023 Güncelleme 02 Eylül 2023, 07:01
Galatasaray’ın hedefi Pierre Emile Hojbjerg! Pazarlıklar başladı: Transfer olumlu ilerliyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da gündem orta saha transferi... Şampiyonlar Ligi'nde üst turları hedefleyen Cimbom, yıldızlar topluluğu kadrosunu daha da güçlü hale getirmek için geceli gündüzlü bir çalışma içerisinde...

Sarı-Kırmızılılar, uzun süren orta saha arayışlarında artık son aşamaya gelmiş durumda. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi kadrolarının verileceği 4 Eylül tarihine kadar orta saha transferini sonuçlandırmak istiyor.

Aslan'ın hedefindeki isim ise İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'da forma giyen Pierre-Emile Hojbjerg... Galatasaray, İngiliz ekibiyle görüşmelerini sürdürüyor. Kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan Danimarkalı 8 numaranın da İngiltere'den ayrılmak istediği öğrenildi.

Güncel piyasa değeri 45 milyon Euro olan Hojberg, 2020 yılında Southampton'dan Tottenham'a 16.6 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Bu sezon 3 maçta 134 dakika görev alan 28 yaşındaki oyuncunun gol ve asisti bulunmuyor. Hojbjerg, 65 kez Danimarka Milli Takım formasını giydi. 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Tecrübeli oyuncu hırslı oyunun yanı sıra üstün top tekniğiyle de dikkatleri çekiyor.

ÖNCE ÇALIŞTILAR SONRA UÇTULAR
Galatasaray, Gaziantep FK ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı. Okan Buruk yönetiminde dinamik ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 8'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. İdman, taktik çalışmayla sona erdi. Aslan antrenman sonrasında Gaziantep'e uçtu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN