Beşiktaş'ta yeni transfer sinyalleri! Kartal Joao Victor’a kancayı taktı: İşte o stoperin güncel değeri...

Stoper transferi için atağa kalkan Beşiktaş, bonservisi Portekiz devi Benfica’da bulunan ve geçen sezon Nantes’ta kiralık oynayan Joao Victor’a kancayı taktı. Kara Kartal, 25 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyu kiralamak için Benfica ile temaslara da başladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2023 Güncelleme 02 Eylül 2023, 07:01
Beşiktaş’ta yeni transfer sinyalleri! Kartal Joao Victor’a kancayı taktı: İşte o stoperin güncel değeri...

İÇİNDEKİLER

Trendyol Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in talebi doğrultusunda stoper takviyesi için harekete geçen Kara Kartal, Portekiz devi Benfica'dan Joao Victor'u listesine aldı.

KİRALAMA PLANI
25 yaşındaki Brezilyalı futbolcu ile ilgili detaylı araştırmalar yapan Beşiktaş, Portekiz ekibi Benfica ile sözleşmesi 30 Haziran 2027 tarihine kadar devam eden futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefliyor.

Kulüpler arasında görüşmelerin başladığı öğrenildi. 1.87 boyundaki Sambacı, stoper mevkisinin yanı sıra sağ bekte de görev alabiliyor. 7 milyon Euro güncel piyasa değeri bulunan Joao Victor, sağ ayağını etkin şekilde kullanmasıyla biliniyor.

HIRSLI BİR STOPER
Daha önce Corinthians, Inter de Limeira, Atletico Goianiense takımlarında forma giyen Joao Victor, 2022'den beri ise Benfica'nın başarısı için ter döküyor. Geçen sezon Fransız ekibi Nantes'e kiralık gönderilen Brezilyalı stoper, 16 maçta 1 asist kaydetti.

Profesyonel kariyerinde şu ana kadar 139 karşılaşmaya çıkan futbolcu, 3 asist üretti. Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Joao Victor, hırslı bir stoper olmasıyla tanınıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN