Trabzonspor Teknik Direktörü Bjelica'dan 4 bombalı transfer açıklaması: "6 ve 8 numara, santrfor arayışımız var..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Bjelica, “6 ve 8 numara, santrfor arayışımız var. En az 3, en fazla 4 oyuncu aramıza katılacak” dedi. Öte yandan Petkovic'ten vazgeçen ve başka arayışlara yönelen Fırtına, Fulham'ın Brezilyalı yıldızı Carlos Vinicius'u kadrosuna katmak için bastırıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2023 Güncelleme 01 Eylül 2023, 07:00
Trabzonspor Teknik Direktörü Bjelica’dan 4 bombalı transfer açıklaması: 6 ve 8 numara, santrfor arayışımız var...

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Kasımpaşa maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Hırvat hoca, "Aramızda Trezeguet, Orsic ve Fernandez olsaydı farklı olabilirdi. 6, 8 numara için ve santrfor arayışımız var. En az 3, en fazla 4 oyuncu aramıza katılacak. Bu bir süreç ve kolay değil, 10 yeni oyuncunuz var.

Takıma katılmalar ve takıma alışmaları süre alıyor. Bütün oyuncuların benzer hızla gelişip adapte olmasını hep istersiniz ama böyle durumlar olmayabilir ve bu normaldir. Örneğin Messi de Paris Saint-Germain'e gittiği ilk sezon iyi bir yıl geçirmedi.

Takımda lider oyuncuların belirsizlik yaşamaları kalıp gidecekler mi durumları da olabiliyor. Hiçbir zaman takımda çalışma eksik olmadı. Herkes çok iyi çalıştı" dedi. Bjelica, Koita ve Djaniny'nin transfer olamamaları halinde değerlendirme şansı olabileceğini de sözlerine ekledi.



VINICIUS'TA SICAK SAATLER
Trabzonspor santrafor transferi için sıcak saatler yaşıyor. Petkovic'ten vazgeçen ve başka arayışlara yönelen Fırtına, Fulham'ın Brezilyalı yıldızı Carlos Vinicius'u kadrosuna katmak için bastırıyor. Trabzonspor'un talip olduğu golcü oyuncu için Türkiye'den bir menajer ve oyuncunun menajeri Brezilya'dan Londra'ya gitti. Fulham'ın oyuncu için net kararı bekleniyor. Trabzonspor oyuncuyu kiralamak istiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN