Fenerbahçe PSG'nin Portekizli yıldızı Daniolo için girişimlere başladı! 3.5 milyon Euroluk yıllık ücret talebi...

6 numara arayışlarını hızlandıran Sarı-Lacivertliler, PSG’nin 6 numarası Danilo Pereira’ya kanca attı. Portekizli yıldız oyuncunun sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2023 Güncelleme 01 Eylül 2023, 07:00
Fenerbahçe PSG’nin Portekizli yıldızı Daniolo için girişimlere başladı! 3.5 milyon Euroluk yıllık ücret talebi...

İÇİNDEKİLER

Orta sahaya bir 6 numara transfer etmek isteyen Fenerbahçe, Paris Saint Germain forması giyen Danilo Pereira'yı gündemine aldı. Sarı-Lacivertliler bu transfer için Fransız ekibiyle görüşmelere başladı. 31 yaşındaki yıldızın ise Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ve Fenerbahçe'deki bazı isimlerden bilgi aldığı iddia edildi.

Sarı-Lacivertli ekibin Danilo transferini 8-9 milyon Euro arasında bir bonservis ücretine tamamlamayı planladığı aktarıldı. 31 yaşındaki yıldıza ise 3 senelik sözleşme ve 3.5 milyon Euro yıllık ücret verileceği bildirildi. Portekizli ön liberonun artık Fransa macerasını tamamlamak istediği gelen haberler arasında.

Danilo geçen yıl ise PSG'de toplam 44 maçta görev aldı ve 2 gol 1 asist kaydetti. Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan Danilo'nun, kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. 1.88 mt. boyundaki yıldız futbolcu kariyerinde Porto, Maritimo, Parma, Aris, Estoril ve Roda gibi takımlarda boy gösterdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN