Aslan yıldız avında: Galatasaray'da orta saha transferi için geri sayıma geçildi

4 Eylül’e kadar orta saha transferini bitirmek isteyen Galatasaray, Tottenham’dan Tanguy Ndombele’yi öncelik olarak belirledi. Futbolcu, Serie A’ya gitmezse Aslan’ın transfer şansı artacak. Sarı-Kırmızılılar’ın listesindeki Thomas Partey, Albert Lokonga ve Sofyan Amrabat ile de dirsek temasını sürdürdüğü ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2023 Güncelleme 01 Eylül 2023, 07:00
Aslan yıldız avında: Galatasaray’da orta saha transferi için geri sayıma geçildi

İÇİNDEKİLER

Ses getiren transferler yapan Galatasaray'da gözler orta alana yapılacak takviyeye çevrildi. Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda temaslarını sıklaştıran Cimbom'u çok kritik bir 48 saat bekliyor.

ÖNCELİKLİ İSİM NDOMBELE
Geniş bir transfer listesine sahip olan Sarı-Kırmızılılar, İngiliz ekibi Tottenham'da forma giyen ve İtalyan kulüplerinin listesindeki Tanguy Ndombele'yi öncelikli tutuyor. 15-20 milyon Euro civarında maliyeti bulunan Kongo asıllı Fransız oyuncunun önceliği ise Serie A. İtalya'da yaz transfer dönemi bugün kapanacak. Ndombele, İtalya'ya gitmezse Cimbom'un şansı daha da artacak.

ALTERNATİFLERLE TEMAS
4 Eylül'e kadar orta saha transferini tamamlamak isteyen Aslan, Arsenal'den Thomas Partey (30) ile Albert Lokonga (23) ve İtalyan ekibi Fiorentina'dan Sofyan Amrabat (27) ile de temasta. Türkiye'de transfer, 15 Eylül'de bitecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN