Yeniden Hien: Beşiktaş Verona'nın İsveçli stoperi için transfer görüşmelerine başladı!

Stoper transferi için temaslarını hızlandıran Beşiktaş’ta Isak Hien defteri yeniden açıldı. Kartal’ın Asbaşkanı Emre Kocadağ, Verona ile İsveçli stoper için görüşmelere başladı. İtalyan ekibi, 7-8 milyon Euro civarı bonservis talep ederken, hedef transferi uygun maliyetle bitirebilmek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2023 Güncelleme 31 Ağustos 2023, 06:59
Yeniden Hien: Beşiktaş Verona’nın İsveçli stoperi için transfer görüşmelerine başladı!

İÇİNDEKİLER

Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek için düğmeye basan Beşiktaş'ta gözler, gerçekleştirilecek stoper takviyesine çevrildi. Siyah-Beyazlılar'ın, önceki transfer döneminde temas kurulan Verona'nın stoperi Isak Hien'i gündemine aldığı ortaya çıktı.

İLK GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Burkina Faso ve İsveç vatandaşlığı bulunan 24 yaşındaki futbolcunun transfer sürecini yönetiyor. Oyuncunun kulübü Verona ile birkaç gündür temas halinde olan Kocadağ'ın transferi uygun bir maliyetle sonuçlandırmayı planladığı, İtalyan ekibinin ise 7-8 milyon Euro civarında bir gelir beklediği öğrenildi. 1.91 boyundaki futbolcunun Verona ile sözleşmesi 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecek.

14 GOLE DİREKT KATKI SAĞLADI
Kariyerine AIK ekibinin altyapısında başlayan Hien, daha sonra FC Djursholm ve Vasalund'da devam etti. 2017-2020 arasında Vasalund ekibinde 80 maçta 4 gol atan futbolcu daha sonra Djurgarden'in yolunu tuttu. Sonrasında Vasalund'a kiralandı ve 2022'den bu yana da Verona formasını giyiyor. Bu sezon 2 maçta görev yapan ve 174 dakika süre alan futbolcu geçen sezon da 33 maçta görev yaptı. Hien şu ana kadar kariyerinde 147 maçta 9 gol atarken, 5 de asist üretti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN