Kartal'dan Greenwood atağı: İşte transfer planı

Beşiktaş’ın, transfer listesindeki Mason Greenwood için düşündüğü formül ortaya çıktı. Kara Kartal, İngiliz devi Manchester United’ın 21’lik yıldızını 6 aylığına kiralamak, performansından memnun kalırsa da sözleşme uzatmayı hedefliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2023 Güncelleme 31 Ağustos 2023, 06:59
Kartal’dan Greenwood atağı: İşte transfer planı

İÇİNDEKİLER

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'da kadroda düşünülmeyen ve yakın zamanda ayrılması beklenen Mason Greenwod'u kadrosuna katmayı planlıyor. Oyuncuyla ilgili detaylı bir araştırma yapan Siyah-Beyazlılar'ın transfer planı da belli oldu.

İngiltere'den gelen son haberlere göre; 21 yaşındaki futbolcuyu Ahmet Nur Çebi yönetimi, ilk etapta 6 aylığına kiralamayı düşünüyor. Kara Kartal, oyuncunun performansından memnnun kalması halinde ise Greenwood ile yeni sözleşme düşünecek. Ada'da sosyal hayatı nedeniyle sertçe eleştiri alan Greenwood, Manchester United altyapısından yetişti. 2019'da A Takım'a yükselen kanat oyuncusu, Kırmızı Şeytanlar'dan başka bir takımda oynamadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN