Görevimiz 8 numara: Galatasaray'ın kurmayları Molde maçı sonrası 'acil' koduyla toplandı

Gece 02.00’de başlayan toplantıda Sofyan Amrabat, Youssouf Fofana ve Van De Beek isimleri masaya yatırıldı. G.Saray, orta saha transferi için kolları sıvadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2023 Güncelleme 31 Ağustos 2023, 06:59
Görevimiz 8 numara: Galatasaray’ın kurmayları Molde maçı sonrası ’acil’ koduyla toplandı

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi gruplarına adını yazdıran Galatasaray, transferde gaza bastı. 8 numara pozisyonu için kolları sıvayan Sarı-Kırmızılılar'ın kurmayları Molde ile oynanan maçtan sonra bir araya geldi. Gece 02.00'de Rams Park'ta gerçekleştirilen toplantıya Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Teknik Direktör Okan Buruk ve Futbol Direktörü Ayhan Akman katıldı.

BURUK ACELE EDİYOR
Toplantının konusu ise orta saha transferiydi. 8 numara transferi için gündeme gelen isimler ise Fiorentina forması giyen Sofyan Amrabat, Monaco'da top koşturan Youssouf Fofana ve ManU'nun yıldızı Donny Van De Beek. Galatasaray bu 3 yıldızdan birini transfer ederek orta sahasını daha da güçlendirmeyi planlıyor. Şampiyonlar Ligi grup maçları için kadro bildirim tarihi 4 Eylül. Cimbom o tarihe kadar orta saha transferini sonuçlandırmak zorunda. Teknik direktör Okan Buruk'un da yönetimden aceleci olmalarını istediği öğrenildi.

NAPOLİ DE İSTİYOR
İtalyan gazetelerinden La Gazetta dello Sport ise Napoli ve Galatasaray arasındaki transfer gelişmeleriyle ilgili olarak flaş bir paylaşımda bulundu. Gazeteye göre Sofiane Amrabat, Napoli'nin de transfer listesinde. Ayrıca Galatasaray'ın Uruguaylı ön liberosu Lucas Torreira da Amrabat transferinin gerçekleşmemesi halinde Napoli'nin istediği oyuncu olarak dikkat çekiyor.

49 KEZ MİLLİ OLDU
Amrabat, 49 kez Fas Milli Takım formasını giydi. 27 yaşındaki yıldız futbolcu G.Saray ve Kayserispor takımlarında forma giyen Nordin Amrabat'ın da kardeşi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN