Batshuayi elinde valizle bekliyor! Fenerbahçe'de transfer krizi!

Türkiye'nin köklü futbol kulüplerinden Fenerbahçe, Belçikalı golcü Michy Batshuayi'nin transferinde yaşanan anlaşmazlık nedeniyle transfer çıkmazıyla karşı karşıya.

Giriş Tarihi 01 Eylül 2023, 09:55 Güncelleme 01 Eylül 2023, 09:55
Batshuayi elinde valizle bekliyor! Fenerbahçe’de transfer krizi!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmelerine göre, Michy Batshuayi'nin ayrılığı yaklaşıyor. Ancak, Nottingham Forest ile anlaşma sağlanamadığı için transfer gerçekleşmedi. Bu nedenle Alfredo Morelos'un transferi de şu an için beklemeye alındı. Fenerbahçe'de yaşanan transfer krizi büyük ilgi çekti. Yabancı sayısı düşmedği sürece istenen 6 numara transferi de yapılamayacak. İşte detaylar...

BATSHUAYI KRİZİ

Sarı-lacivertliler, 3 milyon Euro'ya Chelsea'dan kadrosuna kattığı Michy Batshuayi için 9 milyon Euro talep ediyor. İngilizler ilk olarak 6.5 milyon Euro teklifte bulunurken bu rakamı 7 milyon Euro olarak güncellediler.

2 MİLYON EUROLUK FARK

İngiliz kulübü, ilk başta 6.5 milyon Euro teklifte bulunmuş, daha sonra ise bu teklifi 7 milyon Euro'ya çıkarmıştı. Ancak Fenerbahçe'nin 7 milyon Euro'yu kabul etmemesi, taraflar arasında 2 milyon Euro'luk bir uyuşmazlığa yol açtı.

TARİH TEKERRÜR ETTİ

Öte yandan, geçtiğimiz yıl yaşanan bir benzerlik dikkat çekiyor. 2022 yılında da Batshuayi'nin Nottingham Forest'a transferi son anda iptal olmuş, bu durum şimdi tekrar yaşanıyor.

Fenerbahçe'nin diğer bir konudaki sorunu Kolombiyalı golcü Alfredo Morelos ile ilgili. Takım, Batshuayi'nin durumuna bağlı olarak Morelos'un kadroya katılmasını sağlayacak. Ancak, kadroda 14 yabancı oyuncu sınırlaması nedeniyle, takımın 2 yabancı oyuncusuyla yollarını ayırması gerekecek.

CRESPO'YA BÜYÜK ŞOK

Crespo'nun Genoa transferi beklenirken planlar değişti. İtalyanlar, transfer konusunda beklemeye geçme kararı aldılar. Bunun üzerine Genoa, ihtiyacı olan mevkiye Galatasaray'dan Berkan Kutlu'yu transfer ederek boşluğu doldurdu.

Crespo için ise şu an gündemde olan takım Hull City olarak biliniyor. İlerleyen günlerde transferle ilgili daha fazla gelişme bekleniyor.