Takvim Gazetesi duyurmuştu: Fenerbahçe'de Batshuayi gidiyor Alfredo Morelos geliyor!

Fenerbahçe yönetimi forvete sürpriz bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Batshuayi için Nottingham Forest ile 6.5 milyon Euro’ya anlaşan Sarı- Lacivertliler bonservisi elinde olan Alfredo Morelos ile el sıkıştı. Kolombiyalı yıldız kısa sürede imzalayacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2023 Güncelleme 30 Ağustos 2023, 07:01
Takvim Gazetesi duyurmuştu: Fenerbahçe’de Batshuayi gidiyor Alfredo Morelos geliyor!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Livakovic'i kadrosuna katan Fenerbahçe sürpriz bir şekilde santrfor mevkisine takviye yapmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, 2017'den bu yaza kadar Glasgow Rangers forması giyen ve bu sezon boşa çıkan Alfredo Morelos ile prensipte anlaştı. Bonservisi elinde olan 27 yaşındaki Kolombiyalı santrfor ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. 6 milyon Euro piyasa değeri bulunan Morelos, daha önce Türk kulüpleriyle de anılıyordu.

İNGİLTERE'YE DAVET EDİLDİ
Fenerbahçe'nin Morelos hamlesinin altında Michy Batshuayi'nin ayrılığı yatıyor. Dzeko'nun gelmesiyle yedek santrfor konumuna düşen 29 yaşındaki Belçikalı santrfor için 6.5 milyon Euro'ya İngiliz ekibi Nottingham Forest ile anlaşıldı. Batshuayi'nin de sağlık kontrollerinden geçmek üzere İngiltere'ye davet edildiği bildirildi. Fenerbahçe yönetiminin de boşta olan Morelos'u ile bir an evvel bitirdiği bildirildi. Morelos kariyerinde 354 resmi maça çıkarken 175 gol attı, 71 de asist yaptı. Tecrübeli futbolcu, Kolombiya Milli Takımı'nda 11 maçta oynadı ve 1 kez fileleri sarstı.



TAKVİM OKU HABERİN OLSUN
Takvim Gazetesi, Fenerbahçe'nin Alfredo Morelos ile ilgilendiğini dünkü sayısında duyurmuştu

FENERBAHÇE HAZIRLANIYOR
Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi play off turu rövanşında Twente ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman 1.5 saat sürdü. Fenerbahçe bugün özel uçakla Hollanda'ya hareket edecek. Sarı-Lacivertliler maçın son antrenmanını karşılaşmanın oynanacağı stadyumda yapacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN