Gözler Mendy'de: Fırtına'da gündem orta saha transferi

Trabzonspor’un, kulübü Angers ile 5 milyon Euro’ya el sıkıştığı Batista Mendy’nin son kararını bekliyor. Fransız ön liberoyu Metz ve Getafe de isteyen kulüpler arasında.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2023 Güncelleme 30 Ağustos 2023, 07:01
Gözler Mendy’de: Fırtına’da gündem orta saha transferi

İÇİNDEKİLER

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Angers'nin Fransız ön liberosu Batista Mendy transferini bitirmeyi hedefliyor. Bordo-Mavili yönetimin Hırvat Teknik Direktör Nenad Bjelica'nın kadrosunda görmek istediği 23 yaşındaki futbolcunun kulübü ile 5 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladığı öğrenildi.

Karadeniz Fırtınası transfere nokta koymak için yıldız futbolcunun son kararını bekliyor. Batista Mendy için Metz ve Getafe'nin de devrede olduğu da gelen haberler arasında. 900 bin Euro maaş ve 3+1 yıllık sözleşme teklif edilen Fransız orta saha oyuncusunun menajeriyle son aşamalarının görüşüldüğü ve bu transferin birkaç gün içerisinde resmiyet kazanmasının beklendiği ifade ediliyor. 23 yaşındaki Mendy Angers ile ile geçtiğimiz sezon 38 maça çıktı. Genç futbolcu söz konusu maçlarda takımına skor katkısı sağlayamadı.

Angers kulübü teklifi kabul etti. Kendy de olumlu yanıt gelirse imzalar atılacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN