Ahmet Nur Çebi'den G.Saray'a sert gönderme: "Küme düşmeye kadar gider"

Galatasaray’ın Zaha transferinde açıkladığı maliyetlere isim vermeden tepki gösteren Çebi, ”10 liralık transferi nasıl 1 liraya yapıyorlar bilmiyorum. Beikştaş’ı hile ve hurda ile uğraştırmam. Sahte evrak yapamam. Beşiktaş’ı ateşe atamam. UEFA anlaşması var. Bizi men ederler.K üme düşmeye kadar gider” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2023 Güncelleme 30 Ağustos 2023, 07:01
Ahmet Nur Çebi’den G.Saray’a sert gönderme: Küme düşmeye kadar gider

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi dün düzenlediği basın toplantısında önemle açıklamalarda bulundu. Çebi, rakiplerinin yaptığı maliyetli transferlerle ilgili, "10 liralık transferi nasıl 1 liraya yapıyorlar bilmiyorum. Beşiktaş'ı hile ve hurda ile uğraştırmam. Sahte evrak yapamam. Beşiktaş'ı ateşe atamam! Bunlar TFF'nin konusu, onlar bakacak. UEFA anlaşması var. Bizi men ederler. Futbolunun 2 ay maaşını ödeyemediğinde ne olacak?" dedi.

Sözlerini sürdüren Beşiktaş'ın 1 numaralı ismi, "TFF dürüstse, açıksa, şeffafsa inceleyecek. Ali Koç 'Ben 10 milyon verdim, 3 milyona nasıl aldılar?' lafını ciddiye almayacak mı? Burada küme düşürmeye kadar giden durumlar var. Bana güvenin, inanın en doğrusunu yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN