Kanatta Krepin Diatta! Transferin flaş takımı: Fenerbahçe bu kez rotayı Fransa'ya kırdı

Sağ kanada kaliteli bir isim arayan Fenerbahçe, Monaco’nun Senegalli yıldızı Diatta’ya teklif yapmaya hazırlanıyor. 33 kez Senegal Milli Takım formasını giyen Krepin Diatta için satın alma opsiyonlu kiralama formülü de masada olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2023 Güncelleme 29 Ağustos 2023, 07:00
Kanatta Krepin Diatta! Transferin flaş takımı: Fenerbahçe bu kez rotayı Fransa’ya kırdı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Dominik Livakovic'in transferinin ardından gözler orta saha ve kanat transferine çevrildi. Sarı-Lacivertliler'in gündemine gelen son isim Monaco'nun Senegalli sağ kanat oyuncusu Krepin Diatta oldu. Diatta'nın transferine teknik direktör İsmail Kartal'ın onay verdiği de gelen haberler arasında.

Kartal'ın onayının ardından yönetim hemen harekete geçme kararı aldı. Diatta sağ kanat dışında sol kanat ve santrfor mevkinde de forma giyebiliyor. 3 mevkide birden oynayabilmesi Senegalli oyuncunun tercih edilme sebeplerinden biri olarak dikkat çekiyor. 24 yaşında ve 1.75 boyunda olan Diatta, genç yaşına rağmen Senegal Milli Takım formasını 33 kez giymiş çok tecrübeli bir isim.

Güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olan Krepin Diatta'nın Monaco ile olan sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında sona erecek. Satın alma opsiyonlu kiralama seçeneğinin de masada olacağı, Monaco kulübü ile 1-2 gün içinde resmi temasın başlayabileceği ifade ediliyor. Bu arada Diatta'nın 2020 yılındaki piyasa değeri ise 20 milyon Euro civarındaydı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN