Trabzonspor hücum hattı için gözünü Young Boys'un yıldız ismine çevirdi

Bjelica’nın çok istediği Bruno Petkovic, Dinamo Zagreb ile yeniden anlaştı. Trabzonspor, rotayı Young Boys’un Kamerunlu golcüsü Jean-Pierre Nsame’a çevirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2023 Güncelleme 29 Ağustos 2023, 07:00
Trabzonspor hücum hattı için gözünü Young Boys’un yıldız ismine çevirdi

İÇİNDEKİLER

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un uzun süredir gündeminde yer alan Hırvat yıldız Bruno Petkovic'ten kötü haber geldi. Hırvat basını, Dinamo Zagreb ile Petkovic'in yeni sözleşme görüşmeleri yaptığını ve taraftarların her konuda anlaştığını yazdı.

1.5 MİLYON EURO MAAŞ ALACAK
Haberin detayında, Fırtına'da teknik direktör Nenad Bjelica'nın kadroda görmek istediği Petkovic ile yıllık 1.5 milyon Euro maaş karşılığında el sıkışıldığı belirtildi. Ayrıca Petkovic'in Zagreb'in en çok gelir elde eden futbolcusu olacağı ifade edildi. Bu gelişmenin ardından, hücum hattına mutlaka takviye yapmak isteyen Trabzonspor'da rotanın Jean-Pierre Nsame transferine çevrildiği öğrenildi.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR
Kariyerine İsviçre'nin Young Boys ekibinde devam eden 30 yaşındaki Kamerunlu futbolcu, Trabzonspor'un listesinde yer alıyor. Kulübü, futbolcu için 3.5 milyon Euro bonservis talep ediyor. Karadeniz ekibi ise bonuslarla 2 milyon Euro düşünüyor. Transfer için pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. 1.88'lik Nsame, kariyerinde 351 maçta 167 gol, 45 asist kaydetti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN