Kanarya Batshuayi'nin ayrılma ihtimaline karşın B planını belirledi!

Fenerbahçe yönetimi Michy Batshuayi için cazip bir teklif gelirse satışına izin verecek. Eğer Belçikalı yıldızın satışı gerçekleşirse Fener yönetimi bonservisi elinde olan Kolombiyalı golcü Alfredo Morelos’u kadrosuna katabilir.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2023 Güncelleme 29 Ağustos 2023, 07:00
Kanarya Batshuayi’nin ayrılma ihtimaline karşın B planını belirledi!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken Sarı-Lacivertli kulübün Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi'ye teklifler gelmeye devam ediyor. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Fenerbahçe yönetimi Batshuayi için gelen teklifleri yeterli bulmadı.

ALTERNATİFİ ALFREDO MORELOS
Ancak teklifler istenilen rakamlara ulaşırsa Fenerbahçe yönetimi Michy Batshuayi'nin transferine izin verebilecek. Bunun üzerine Fener yönetimi Batshuayi'nin alternatiflerine yönelmiş durumda. Yine gelen bilgilere göre Belçikalı golcü için istenilen rakam teklif edilirse Fenerbahçe şu anda boşta olan Kolombiyalı yıldız golcü Alfredo Moreles'i kadrosuna katmak istiyor.

Ama bu transfer için öncelikle Batshuayi'nin değerini bularak satışının gerçekleşmesi gerekiyor. Daha önce de Fenerbahçe'nin gündemine gelen Morelos son olarak Glasgow Rangers takımında forma giymişti. 27 yaşında ve 1.77 boyunda olan Morelos güçlü ve atletik fiziğiyle rakip savunlara zorluk çıkartan biri isim.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN