Mustafa Kaplan'dan Fener'in altın eldiveni Altay Bayındıra övgü dolu sözler: "Altay İngiltere’yi sallar"

Altay Bayındır’a Ankaragücü’nde ilk kez kaptanlık pazubandını veren Mustafa Kaplan, “Onana’nın Afrika Kupası’nda olduğu dönemde oynayacağı maçlarda kalitesini göstermesi gerekiyor. Bence bulacağı şansı iyi değerlendirirse, Ada’yı sallar” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2023 Güncelleme 28 Ağustos 2023, 06:59
Mustafa Kaplan’dan Fener’in altın eldiveni Altay Bayındıra övgü dolu sözler: Altay İngiltere’yi sallar

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'den Premier Lig devi Manchester United'ın yolunu tutan Ankaragücü'nde Altay Bayındır'a ilk kez kaptanlık pazubandını veren ve şu anda Giresunspor'u çalıştıran Mustafa Kaplan, TAKVİM'E özel açıklamalar yaptı.

Altay Bayındır'ın karakterli bir futbolcu olduğunu ve bu transferin kendisini şaşırtmadığını dile getiren Kaplan, "Ankaragücü'nde ona ilk kaptanlığı ben verdim. Fenerbahçe'ye transfer olarak kariyerinde önemli bir adım atmıştı.

Kaliteli bir kaleci. Kendisiyle konuştuğumda Fenerbahçe'den ayrılması halinde mutlaka kulübe para kazandırmak istediğini söylemişti. Bunu gerçekleştirdi. Yine önemli bir adım attı.

Ben, 'Altay, Avrupa'da çok büyük bir takıma gidecek' dediğimde bana gülenler olmuştu! Ama tam da dediğim gibi oldu" diye konuştu.

İngiliz ekibinde Altay Bayındır'ın bulacağı şansı iyi değerlendirmesi gerektiğini söyleyen Mustafa Kaplan, "Onana'nın Afrika Kupası'nda olduğu dönemde oynayacağı maçlarda kalitesini göstermesi gerekiyor.

Bence bulacağı şansı iyi değerlendirirse, Ada'yı sallar. Altay, hırslı ve hedefleri olan bir kalecidir. Kariyerinde yeni bir sayfa açtı. Ben İngiltere'de de başarılı olacağını ve adından söz ettireceğini düşünüyorum. Kendisine de başarı diliyorum" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN