Fenerbahçe Fransız stoper Malang Sarr'ı gündemine aldı! İşte beklenen transfer ücreti...

Sarı Kanarya’da gündem orta saha transferi olsa da stoper bölgesi için önemli bir gelişme yaşandı. Peres için çok sayıda teklif var. Peres iyi bir fiyata satılırsa Fenerbahçe'nin ilk hedefi Malang Sarr.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2023 Güncelleme 28 Ağustos 2023, 06:59
Fenerbahçe Fransız stoper Malang Sarr’ı gündemine aldı! İşte beklenen transfer ücreti...

İÇİNDEKİLER

Dominik Livakovic'in ardından transferde ağırlığını orta sahaya veren Fenerbahçe'de önemli bir gelişme yaşandı.

Sarı-Lacivertli kulübün Brezilyalı stoperi Luan Peres için artan teklifler sonrasında Fenerbahçeli kurmaylar yeni bir hamlede bulunmaya hazırlanıyor.

Luan Peres için birçok Avrupa kulübünden teklifler gelirken bir Arap kulübünün 8 milyon Euro'luk teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı bilgisi geldi.

Fenerbahçe, Luan Peres'i iyi bir fiyata satması durumunda gündemine bonservisi Chelsea'de olan Senegal asıllı Fransız stoper Malang Sarr'ı aldı.

Geçtiğimiz sezonu Monaco'da kiralık olarak geçiren 24 yaşındaki stoperin piyasa değeri 6 milyon Euro civarında olsa da 2-3 milyon Euro civarında bir paraya transferinin bitirilebileceği ifade ediliyor.

Ancak bu transfer için öncelikle Peres'in takımdan ayrılması gerekiyor.

24 yaşında ve 1.83 boyunda olan Malang Sarr 42 kez alt yaş kategorilerinde Fransa Milli Takım formasını giydi. Malang Sarr'ın 2019 yılındaki güncel piyasa değeri 18 milyon Euro civarındaydı.

Ancak transfer olduğu Chelsea'de fazla şans bulamayınca piyasa değerinde düşüş yaşandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN