Verrati için Dominguez'i bekletiyor: G.Saray'ın orta saha transferindeki planı netlik kazandı

Titiz ve ses getiren bir transfer politikası yürüten G.Saray’ın orta sahada asıl hedefinin PSG’de forma giyen İtalyan yıldız Marco Verratti olduğu ortaya çıktı. Aslan'ın prensipte anlaştığı Dominguez'in ise beklemede olduğu belirlendi. Arjantinli, kulübü Bologna'nın yeni sözleşme teklifine ise yanıt vermedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2023 Güncelleme 27 Ağustos 2023, 06:59
Verrati için Dominguez’i bekletiyor: G.Saray’ın orta saha transferindeki planı netlik kazandı

İÇİNDEKİLER

Devler Ligi'nde başarı hedefleyen Galatasaray, orta sahaya takviye yapacak. Okan Buruk'un taleplerini dinleyen Cimbom'un, Fransız ekibi Paris Saint Germain'de oynayan İtalyan yıldız Marco Verratti ile Bologna'nın Arjantinli yıldızı Nicolas Dominguez ile ilgili planı netleşti. Cimbom'da Marco Verratti öncelik kazandı.

DOMINGUEZ BEKLEMEDE
Kariyerine G.Saray'da devam etmek isteyen ve prensipte anlaşılan 25 yaşındaki Nico Dominguez ise Bologna'nın kendisine önerdiği yıllık 1.8 milyon Euro'luk teklife henüz yanıt vermedi. Futbolcunun önceliğinin Galatasaray olduğu ve Sarı- Kırmızılılar'dan haber beklediği, Cimbom'un ise Okan Buruk'un çok istediği Marco Verratti'ye ağırlık verdiği belirtildi.



KONTRATLARI SÜRÜYOR
Verrattı'nin PSG'deki kontratı 2026 yılında, Dominguez'in ise Bologna ile sözleşmesi 2024'te sona erecek. Verratti'ye 40 milyon Euro, Dominguez'e de 17 milyon Euro değer biçiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN