Lascelles iddiası: Beşiktaş stoper transferi için İngiltere'ye kanca attı!

İngiliz basını, stoper arayan Beşiktaş’ın Newcastle United forması giyen Jamaal Lascelles’i transfer listesine eklediğini öne sürdü. Öte yandan Beşiktaş'ın 29 yaşındaki futbolcu için önümüzdeki günlerde İngiliz ekibinin kapısını çalması bekleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2023 Güncelleme 27 Ağustos 2023, 06:59
Lascelles iddiası: Beşiktaş stoper transferi için İngiltere’ye kanca attı!

İÇİNDEKİLER

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş'ta gündem stoper... Kadrosuna bir defans oyuncusu katmayı planlayan Beşiktaş ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basını, Siyah-Beyazlılar'ın Newcastle United forması giyen Jamaal Lascelles'i gündemine aldığını öne sürdü.

Sky Sports'un haberine göre Ahmet Nur Çebi yönetiminin Jamaal Lascelles için Newcastle United ile temasa geçmeye hazırlandığı belirtildi. Transfermarkt verilerine göre 4,5 milyon Euro piyasa değeri bulunan İngiliz stoperin Newcastle United ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek.

Beşiktaş'ın 29 yaşındaki futbolcu için önümüzdeki günlerde İngiliz ekibinin kapısını çalması bekleniyor. Bu sezon forma şansı bulamayan tecrübeli stoper, geçen sezon 11 maçta şans bulup 1 gole imza atmıştı. Lascelles söz konusu maçlarda 4 sarı kart gördü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN