Fener’den çifte hamle: Kanarya orta sahaya takviye için yoğun mesai harcıyor

Orta sahaya takviye isteyen Fenerbahçe, Leicester City’li Soumare için zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. Fenerbahçe uzun süredir peşinde olduğu Krunic için de Milan'a bonuslarla birlikte 12 milyon Euro'luk yeni bir teklif sundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2023 Güncelleme 27 Ağustos 2023, 06:59
Fener’den çifte hamle: Kanarya orta sahaya takviye için yoğun mesai harcıyor

İÇİNDEKİLER

Son olarak Dinamo Zagreb'in dünyaca ünlü Hırvat kalecisi Dominik Livakovic'i kadrosuna katan Fenerbahçe'nin transferde durmaya niyeti yok. Fenerbahçe orta saha için temaslarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Fenerbahçe'nin orta saha için 2 kritik hamlesi daha geldi.

İlki Leicester City'nin Senegal asıllı Fransız ön liberosu Boubakary Soumare. Sarı- Lacivertli kurmayların bu oyuncu için Leicester City'ye zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulundu. Boubakary Soumare'nin kiralama bedelinin ne kadar olacağı hakkında bilgi gelmezken zorunlu satın alma opsiyonunun 10 milyon Euro olacağı ifade ediliyor.

24 yaşında ve 1.88 boyunda olan Soumare, Fransa Milli Takım alt yaş kategorilerinde 45 kez forma giymiş son derece potansiyeli yüksek bir isim. Ayrıca her an Fransa Milli Takımı'na çağrılma ihtimali de var. Bu arada İtalyan basını da Fenerbahçe'nin Krunic için Milan'a yeni bir teklif sunduğunu yazdı. Yeni teklifin bonuslarla birlikte 12 milyon Euro olduğu iddia edildi. Fenerbahçe orta sahaya yapacağı takviyeyle yaz transfer dönemini kapatmayı hedefliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN