Trabzonspor Ganalı ön libero için Zürich'in kapısını çaldı! Kanca takılan Cheick Conde'nin piyasa değeri 2-3 milyon Euro

Batista Mendy için Angers’ten Trabzonspor’a ret cevabı geldi. Transfer için görüşmeler devam ederken alternatif isim ise Cheick Conde oldu. 23 yaşında ve 1.85 boyunda olan Gineli ön libero Cheick Conde'nin piyasa değeri 2-3 milyon Euro arasında gösteriliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2023 Güncelleme 25 Ağustos 2023, 06:54
Trabzonspor Ganalı ön libero için Zürich’in kapısını çaldı! Kanca takılan Cheick Conde’nin piyasa değeri 2-3 milyon Euro

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un transferi için çok uzun zamandır uğraştığı Batista Mendy için Fransız basınından kötü haber geldi.

Fransızlar, Karadeniz ekibinin bu oyuncu için yaptığı 5 milyon Euro'luk net bonservis teklifinin reddedildiğini, Angers kulübünün çok daha yüksek bir rakam beklediğine vurgu yaptı.

23 yaşındaki orta saha oyuncusu için bu transfer dönemi içerisindeki en yüksek bonservis teklifini öneren yönetim kurulu ise gelen bu ret cevabı sonrası yeni bir fiyat artımına gidip gitmeme konusunda henüz bir karar vermedi.

Ancak Fırtına, Batista Mendy'nin alternatifi olarak İsviçre'nin Zürich takımında forma giyen Cheick Conde ile ilgileniyor.

Mendy ile aynı yaşta olan Ganalı orta saha oyuncusu için Trabzonspor'un İsviçre kulübüne teklif yaptığı ve beklemeye geçtiği ifade edildi.

Aynı zamanda Arjian Ademi ve Makouta için de kulüpleriyle görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor.

23 yaşında ve 1.85 boyunda olan Gineli ön libero Cheick Conde'nin piyasa değeri 2-3 milyon Euro arasında gösteriliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN