Trabzonspor Petkovic ve Nsame transferlerini sonuçlandırmak için gaza bastı!

Karadeniz ekibi, D.Zagreb’te oynayan Bruno Petkovic ve Young Boys’tan Jean-Pierre Nsame için yeni hamle yaptı. Oyuncuların kulüpleriyle sıkı pazarlık yapılıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2023 Güncelleme 24 Ağustos 2023, 06:58
Trabzonspor Petkovic ve Nsame transferlerini sonuçlandırmak için gaza bastı!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da Uruguaylı forvet oyuncusu Maxi Gomez'in Cadiz'e transfer olmasının ardından forvet hattındaki oyuncu sayısı 2'ye düştü.

Altyapı oyuncusu Poyraz Efe Yıldırım'ın dışında A takım kadrosunda yer alan Umut Bozok ve Enis Destan ile hafta sonunda oynanacak olan Çaykur Rizespor maçına çıkma ihtimali bulunan Trabzonspor, bu bölgeyi güçlendirmek için uzun zamandır görüşme halinde olduğu iki oyuncu Bruno Petkovic ve Nsame için kulüplerinin onayını bekliyor.

Teknik direktör Nenad Bjelica'nın ısrarla kadrosunda görmek istediği Petkovic için yönetim son hamlesini yaptı. Dinamo Zagreb kulübü ile aradaki pürüzleri gidermek için uzun zamandır temas halinde olan yönetim kurulu bu transfere en kısa zamanda kesin bir nokta koymak istiyor.

Aynı zamanda forvet hattına başka bir takviye daha yapmak isteyen Trabzonspor yönetimi, İsviçre ekibi Young Boys'ta oynayan Jean-Pierre Nsame için de kulübüyle pazarlıklarını sıkı şekilde sürdürüyor. (Yunus Emre SEL)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN