Takvim.com.tr duyurmuştu! Salih Özcan'dan Galatasaray açıklaması

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Orta saha arayışlarını sürdüren sarı kırmızılıların hedefi Salih Özcan'dı. Takvim.com.tr duyurduğu haber sonrası yıldız futbolcudan açıklama da geldi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2023, 16:42 Güncelleme 24 Ağustos 2023, 16:42
Takvim.com.tr duyurmuştu! Salih Özcan’dan Galatasaray açıklaması

İÇİNDEKİLER

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Orta saha arayışlarını sürdüren sarı kırmızılıların hedefi Salih Özcan'dı. Takvim.com.tr duyurduğu haber sonrası yıldız futbolcudan açıklama da geldi.

Yıldız futbolcu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Teklif geldi. Bunun için menajerime arama geldi. Galatasaray, çok büyük bir kulüp. Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Ama ben tamamen buradaki sezona odaklanmış durumdayım. Sözleşmemin bitmesine daha üç yıl var. Gelecek ne getirecek, göreceğiz. Ama dediğim gibi, şu anda burada tamamen memnunum ve Borussia Dortmund'a odaklanmış durumdayım"

SALİH ÖZCAN'IN SÖZLEŞME DURUMU

25 yaşındaki Salih Özcan, ön libero mevkisinin yanı sıra orta saha ve 10 numara pozisyonlarında görev alabiliyor. Sağ ayağını kullanan Özcan'ın kulübü Dortmund ile kontratı 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecek.

DEĞERİ 13 MİLYON EURO

1.83 boyundaki milli futbolcu, 2022 yılında 17 milyon Euro ile en yüksek piyasa değerine ulaşmıştı. Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Salih Özcan'ın güncel değeri şu anda ise 13 milyon Euro civarında gösteriliyor.