Icardi yine farkını ortaya koydu! Arjantinli yıldız Molde önünde de Galatasaray'ı sırtladı

Ellingsen’in golüyle şoka giren Cimbom Oliveira ile beraberliği yakaladı. Ardından Icardi müthiş bir son vuruşla skoru 2-1’e taşıdı... 2. yarı Haugen tabelayı 2-2 yaptı. Ancak son saniyede yine sahneye çıkan Icardi , Midtsjö’ye golü attırıp Aslan’ı galibiyete taşıdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2023 Güncelleme 24 Ağustos 2023, 11:28
Icardi yine farkını ortaya koydu! Arjantinli yıldız Molde önünde de Galatasaray’ı sırtladı

İÇİNDEKİLER

Cimbom, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Molde'yi deplasmanda 3-2 yendi. Molde'nin 8. dakikada kullandığı kornerde Ellingsen kafayla topu ağlara yolladı: 1-0. 25.dakikada Galatasaray eşitliği yakaladı. Sergio Oliveira'nın frikiğinde baraja çarpan top ağlara gitti ve skor 1-1'e geldi.



ICARDI KLASINI KONUŞTURDU
Cimbom 29'da öne geçti. Yunus'un ceza sahası içine gönderdiği topun gelişine mükemmel bir vuruş yapan Icardi takımını öne geçirdi: 1-2. 40'ta kaleci ile karşı karşıya kalan Mertens topu dışarı gönderdi.



YUNUS'UN GOLÜ VAR'A TAKILDI
43'te Yunus skoru 3-1 yaptı. VAR'da incelenen pozisyon faül nedeniyle gol değeri kazanmadı. 45'te Molde etkili geldi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Breivik vuruşunda Muslera'yı geçemedi.



RÖVANŞ SALI GÜNÜ OYNANACAK
56'da ceza sahasında topla buluşan Haugen yaptığı vuruşla skoru eşitledi: 2-2. Uzatma dakikasında Midtsjö sahneye çıktı ve Cimbom 3-2 kazandı. Bu maçın rövanşı gelecek salı günü oynanacak.

İSTANBUL'DA ÇOK DAHA FARKLI OLACAĞIZ!
Cimbom'un teknik patronu Okan Buruk, "İstediğimiz şekilde oynayamadık. Rövanş farklı olacak . Tam kadro değiliz. 2-3 transfer yapacağız" dedi
GALATASARAY Teknik Direktörü Okan Buruk, Molde maçının ardından konuştu. Kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Buruk, rövanşın farklı olacağını söyledi.

2-3 TRANSFER YAPACAĞIZ
Buruk, "Molde'nin iç saha performansını biliyorduk. Avrupa'da kazanıyorlardı. Deplasmanda öyle değiller. Sentetik saha bizim için zorluydu. Zaman zaman doğru cevap veremedik. Doğru işler yapınca golleri attık. Sayılmayan golümüz ve verilmeyen penaltı var. Kanatlardan hücumlarda pozisyonlar verdik. Üçlü savunmaya döndük. Baskı kurduk. Icardi maça damga vurdu. Bu galibiyette önemli bir payı var. Çok motive bir rakip vardı. Maçın sonucu sevindirici. Rövanş daha farklı olacak. Tam kadro değiliz. 2-3 transfer yapacağız. Torreira'nın eksikliğini hissettik. Kazanmak biziöm adımıa önemliydi" dedi.

TETE İLK MAÇINA ÇIKTI
G.Saray'ın yeni transferi Mateus Tete, FIFA'dan oynama izni çıkmasının ardından Molde maçında süre aldı. 82'de oyuna giren Brezilyalı yıldız çok fazla topla buluşamadı. Tete'nin henüz hazır olmadığı da gözlemlendi. Brezilyalı son golde büyük bir sevinç yaşadı.


YUNUS AKGÜN KALİTESİNİ GÖSTERDİ
İngiliz ekibi Leicester'a transferine kesin gözüyle bakılan Yunus Akgün dün sürpriz bir şekilde ilk 11'de sahaya çıktı. İlk gol öncesi frikiği yaptıran genç yıldız, ikinci golde Icardi'ye harika bir pas attı. Yunus'un bu performansı sonrası transferinin iptal olabileceği öğrenildi.

SERGIO OLIVEIRA BİR İLKİ YAŞADI
Galatasaray'ın Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira, Molde maçında ilk golü atan isimdi. Takımdan ayrılması gündemde olan Oliveira, Ağustos 2007'den bu yana Avrupa kupası deplasmanında frikik golü atan ilk Galatasaray oyuncusu olarak kayıtlara geçti.


HAKEME RAĞMEN ZAFER
Dün gece Galatasaray'ın en büyük rakiplerinden birisi hakem Anthony Taylor'dı... İlk yarıda Yunus'un attığı golü VAR monitöründe izleyip faul gerekçesiyle iptal eden İngiliz hakem ikinci yarının başında da herkesi çıldırttı. Taylor, Moldeli futbolcu ceza sahasında net bir şekilde elle oynamasına ve VAR uyarısına rağmen pozisyonu izledi. Ancak ardından 'devam' kararını verdi.

NORVEÇ'TE TEK YÜREK
MOLDE maçında 250 kadar Sarı-Kırmızılı taraftar, misafir tribününde yer aldı. Ayrıca Norveç vatandaşlığı da bulunan 500 gurbetçimiz Cimbom'u yalnız bırakmadı. Ev sahibi tribününe giren gurbetçilere uyarı yapılsa da tribünlerde Beşiktaş, Trabzonspor, Fenerbahçe formalı futbolseverler dikkati çekti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN