Dinamo Kiev maçına günler kala şut makinesini kaptılar! Fenerbahçe'den yok artık dedirtecek transfer!

Fenerbahçe transfer sezonunda hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor ve kadrosunu güçlendirmeye odaklanıyor. İtalyan basınında yer alan habere göre sarı-lacivertli yönetim Bundesliga takımında forma giyen bir yıldız oyuncuyla görüşmelere başladı. Fenerbahçe transfer sezonunun hızlı takımlarından biri olarak kadrosunu güçlendirmek için yoğun bir çaba harcıyor. Özellikle kadrosunda güçlü bir kaleci arayışında olan sarı-lacivertli ekip bu mevki için birçok alternatif üzerinde duruyor.

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2023, 11:31 Güncelleme 24 Ağustos 2023, 11:31
Dinamo Kiev maçına günler kala şut makinesini kaptılar! Fenerbahçe’den yok artık dedirtecek transfer!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gaziantep FK ve Samsunspor galibiyetiyle Trendyol Süper Lig'e güçlü bir başlangıç yapan ve UEFA Konferans Ligi'nde Zimbru ve Maribor'u elemeyi başaran sarı-lacivertli ekip, kadrosunu takviye etmek için yoğun çaba harcıyor. İtalyan gazeteci Nico Schira, Fenerbahçe yönetiminin Bundesliga'da forma giyen önemli bir yıldız oyuncusuyla temaslarını başlattığını açıkladı. Sarı-lacivertlilerin öncelikli gündemi kaleci transferi.

İLK SIRADA O VAR

UEFA Konferans Ligi'nde play-off turuna yükselen Fenerbahçe'de kaleci pozisyonuna yapılacak takviye büyük bir önem taşıyor. Bu noktada ilk sırayı ise Dominik Livakovic'in aldığı belirtiliyor.

Ancak Livakovic transferinde sorun yaşanması durumunda, Keylor Navas ve David De Gea gibi alternatif isimlerle de temas kurabileceği iddia ediliyor.

İtalyan gazeteci Nico Schira Fenerbahçe yönetiminin Bundesliga'da forma giyen önemli bir yıldız oyuncusuyla temaslarını başlattığını açıkladı. Öte yandan kaleci pozisyonuna yapılacak takviye merak konusu oluyor.

Trendyol Süper Lig'e Gaziantep FK ve Samsunspor galibiyetleriyle başlayan Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde de Zimbru ve Maribor'u eleyerek önemli bir başarıya imza attı.

Transfer çalışmalarında da tempoyu düşürmeyen sarı-lacivertli yönetimin yıldız bir kanat oyuncusuyla temasa geçtiği belirtiliyor.

Avrupa'da play-off turuna yükselen Fenerbahçe'de, öncelikli konu ise kaleci transferi. Kaleci pozisyonunda öne çıkan isimlerden biri olan Dominik Livakovic transfer listesinin en üst sırasında yer alıyor.

Sarı-lacivertli yönetim, Livakovic transferi için tüm olanakları zorlarken, anlaşma sağlanamaması durumunda ise alternatif seçeneklerin olduğu ifade ediliyor. İddialara göre Fenerbahçe Livakovic ile anlaşma sağlayamazsa Keylor Navas ve David De Gea gibi isimlerle de masaya oturmayı düşünüyor.

ROLAND SALLAİ İDDİASI

Almanya Bundesliga'da Freiburg forması giyen Roland Sallai için de iddialar gündeme geldi. İtalyan basını Fenerbahçe yönetiminin Freiburg'un yıldızı Roland Sallai için görüşmelere başladığını ileri sürdü. 26 yaşındaki kanat oyuncusu Roland Sallai'nin menajeriyle yapılan ön görüşmelerin ardından Fenerbahçe'nin transferi resmi hale getirmeye hazırlandığı belirtiliyor.