Trabzonspor'un Rumen yıldız için harekete geçtiği öne sürüldü!

Kanat bölgesinde üst üste yaşanan sakatlıklarla sarsılan Trabzonspor’un Ianis Hagi’yi gündemine aldığı iddia ediliyor. Rangers’ta mutsuz olan genç yıldızın Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2023 Güncelleme 23 Ağustos 2023, 06:55
Trabzonspor’un Rumen yıldız için harekete geçtiği öne sürüldü!

İÇİNDEKİLER

Transfer çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdüren Trabzonspor'un gündemine sürpriz bir isim girdi. Kanat bölgesinde üst üste yaşanan sakatlıkların ardından girişimlere hız veren Bordo-Mavililer'in Rangers formasını giyen Ianis Hagi ile ilgilendiği öne sürülüyor.

MENAJERLER TEKLİF ETTI
Galatasaray ve Rumen futbolunun efsanesi Gheorghe Hagi'nin oğlu olan Ianis'in İskoçya'da mutsuz olduğu ve takımdan ayrılma kararı aldığı belirtiliyor. Ianis Hagi son olarak PSV Eindhoven'la oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off turu maçının kadrosuna alınmadı. Teknik direktör Michael Beale ile sorunlar yaşayan 24 yaşındaki futbolcunun menajerler tarafından Trabzonspor'a önerildiği ifade ediliyor. 22 Ekim 1998'de İstanbul'da dünyaya gelen Rumen futbolcunun, Bordo-Mavililer'e gelmesi durumunda yerli statüsünde oynaması gündeme gelebilir.

HENÜZ GİRİŞİM YOK
Alınan bilgilere göre yönetim henüz Hagi ile ilgili resmi bir girişimde bulunmadı. Bjelica'nın sunacağı raporun ardından Rumen futbolcuyla ilgili karar verilecek. Hagi daha önce Genk, Fiorentina ve Viitorul formalarını da giydi.

KARİYERİ DÜŞÜŞTE
Geçtiğimiz sezon dizinden yaşadığı ağır sakatlık sonrası ameliyat olan Ianis Hagi sadece 11 maçta forma giyebildi. Rumen yıldızın kariyeri son dönemde düşüşe geçti.

Daha önce sık sık Galatasaray'ın da gündemine gelen Ianis Hagi konusunda Trabzonspor'un resmi bir girişimde bulunup bulunmayacağı merak konusu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN