Galatasaray'da Sergio Ramos heyecanı! İspanyol süper star her geçen gün İstanbul'a yaklaşıyor

Sergio Ramos’un menajeri ve kardeşi Rene Ramos, Galatasaray’a, “Molde maçından sonra yüz yüze görüşelim” mesajını yolladı...Sarı-Kırmızılı yönetim, 37 yaşındaki yıldızın Körfez'den astronomik bir teklif almaması halinde parçalı formayı giyeceğini düşünüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2023 Güncelleme 23 Ağustos 2023, 06:55
Galatasaray’da Sergio Ramos heyecanı! İspanyol süper star her geçen gün İstanbul’a yaklaşıyor

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da çok önemli yıldızları kadrosuna katan Galatasaray'da Sergio Ramos heyecanı yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi 10 stoperi arasında kabul edilen İspanyol yıldızın transferinde adım adım mutlu sona yaklaşıyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞARTI VAR!
Bonservisi elinde olan Sergio Ramos'un menajerliğini yapan kardeşi Rene'nin Galatasaray'la temasa geçerek, "Molde maçlarından sonra yüz yüze görüşelim" mesajını yolladığı öğrenildi.

Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımda kariyerini sürdürmek isteyen 37 yaşındaki futbolcu, Sarı-Kırmızılılar'ın Molde engelini de aşması halinde transfere çok daha sıcak bakacak.

Alınan bilgilere göre Ramos'a şu ana kadar Avrupa'dan en iyi teklifi Galatasaray yaptı. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un, İspanyol yıldızla ilgili yakın çevresine, "Eğer Körfez'den astronomik bir teklif gelmezse biz bu işi bitiririz" dediği belirtiliyor.

NELSSON'A VEDA MI EDİLECEK?
Şu anda kadrosunda 14 yabancı bulunan Sarı-Kırmızılılar'ın Ramos transferini gerçekleştirmek için hangi futbolcuyla yollarını ayıracağı da merak konusu. Yönetimin bir yandan da Victor Nelsson'a gelen teklifleri değerlendirdiği öne sürülüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN