Fener 'altın eldiven'ine kavuşuyor! Hırvat kaleci için kasadan çıkacak para dudak uçuklattı

Fenerbahçe yaklaşık 2 aydır görüşmelerini sürdürdüğü Hırvat kaleci Livakovic’te mutlu sona ulaştı. 28 yaşındaki file bekçisi bugün İstanbul’a gelecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2023 Güncelleme 23 Ağustos 2023, 06:55
Fener ’altın eldiven’ine kavuşuyor! Hırvat kaleci için kasadan çıkacak para dudak uçuklattı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yaklaşık 2 aydır Hırvat ekibi Dinamo Zagrep ile görüşmelerini sürdürdüğü Dominik Livakovic'in transferinde mutlu sona ulaştı. Dinamo Zagrep'in inadını kıran Sarı-Lacivertliler'in 28 yaşındaki file bekçisini bugün İstanbul'a getireceği belirtildi. Dominik Livakovic'in, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini 4 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayacak resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

BONSERVİSİ 10 MİLYON EURO
Dinamo Zagrep'in Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi sonrası transferine onay verdiği Livakovic için Fenerbahçe'nin kasasından 9 milyon bonservis, 1 milyon Euro da bonus olmak üzere toplam 10 milyon Euro çıkacak. Hırvat file bekçisinin de Sarı-Lacivertli kulüpten yıllık 2 milyon Euro civarında bir ücret kazanacağı öğrenildi. 9 yıldır formasını giydiği Dinamo Zagrep'le toplam 290 maçta sahaya çıkan Livakovic, bu karşılaşmalarda 233 gole engel olamazken, 135 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.



İMZAYI ATIYOR
F.Bahçe'nin 9+1 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Hırvat kaleci sağlık kontrollerinden geçtikten sonra 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Livakovic, Sarı-Lacivertli kulüpten yıllık 2 milyon Euro civarında bir ücret kazanacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN