Takvim.com.tr sormuştu Trabzonspor resmen açıkladı!

Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Galatasaray - Trabzonspor maçının ardından editörümüz Görkem Ağgündüz Bjelica'ya Maxi Gomez'in oynatılmamasıyla ilgili soru yöneltmişti. Yalnızca iki gün sonra Trabzonspor transferi resmen duyurdu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 22 Ağustos 2023, 19:22 Güncelleme 22 Ağustos 2023, 20:21
Takvim.com.tr sormuştu Trabzonspor resmen açıkladı!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor deplasmanda Galatasaray'a 2-0 mağlup olurken Maxi Gomez maçta süre almadı.

Editörümüz Görkem Ağgündüz'ün "Maxi Gomez'in transfer olması bekleniyor. Sizin tercihinizle mi süre alması yoksa kendisi mi oynamak istemedi?" şeklindeki soruya Bjelica şu yanıtı vermişti;

"Kendisinin kiralık transferi söz konusu. Bu nedenle bir sakatlık yaşamaması için kendisini oynatmadım." Bu açıklamadan 2 gün sonra ise Trabzonspor transferi resmen duyurdu.

Fırtına'dan yapılan açıklama şöyle; "Profesyonel futbolcumuz Maximiliano Gomez Gonzalez'in, Cadiz CF'e geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır."

KAP AÇIKLAMASI GELDİ!
Profesyonel futbolcumuz Maximiliano Gomez Gonzalez'in, 2023/2024 futbol sezonu sonuna kadar, 3.750.000.-Euro satın alma opsiyonlu olarak bedelsiz kiralanması konusunda Cadiz CF ile anlaşma sağlanmıştır.

TRABZONSPOR AYRILIĞI RESMEN AÇIKLADI I VİDEO İZLE

Yapılan anlaşma gereği, futbolcumuz Maximiliano Gomez Gonzalez'in, 2023/2024 futbol sezonuna ilişkin doğacak olan maaş ve diğer tüm hak edişleri Cadiz CF tarafından ödenecektir.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN