Son hedef Rob Holding: Beşiktaş Premier Lig ekibi Arsenal'in İngiliz stoperine kancayı attı!

Stoper arayışlarına tüm hızıyla devam eden Beşiktaş için Arsenal’in İngiliz savunmacısı Rob Holding’in ismi yeniden gündeme geldi.L'Equipe'te yer alan habere göre Beşiktaş, yıldız oyuncunun transferi için Arsenal ve oyuncu ile görüşmelere başladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ağustos 2023 Güncelleme 22 Ağustos 2023, 07:00
Son hedef Rob Holding: Beşiktaş Premier Lig ekibi Arsenal’in İngiliz stoperine kancayı attı!

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Arsenal'in yıldızını gündemine aldı. İddia Fransız basınından geldi. L'Equipe'te yer alan habere göre; Siyah-Beyazlı kulüp, Londra ekibinde forma giyen Rob Holding'i kadrosuna katmak istiyor.

Habere göre Beşiktaş, oyuncunun transferi için Arsenal ve oyuncu ile görüşmelere başladı. Transfer ile ilgili kısa süre içinde somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Arsenal'a 2016 yılında Bolton'dan 3 milyon Euro'ya transfer olan İngiliz oyuncu, yaklaşık 7 senedir Londra ekibinde forma giyiyor.

PİYASA DEĞERİ 8 MİLYON EURO
27 yaşında ve 1.89 boyunda olan Rob Holding'in piyasa değeri 8 milyon Euro civarında. Oyuncunun 2021'deki piyasa değeri ise 18 milyon Euro'ydu. Holding'in Arsenal ile 1 yıllık sözleşmesi kaldığı için oyuncunun daha uygun bir maliyete Beşiktaş'a gelmesinin söz konusu olduğu da gelen haberler arasında.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN