Livakovic geliyor: Fenerbahçe Hırvat kalecide mutlu sona ulaşmaya çok yakın!

Fenerbahçe’nin transferi konusunda Dinamo Zagreb ile anlaşma sağladığı Dominik Livakovic’in yarın İstanbul’a geleceği belirtiliyor. Hırvat kaleci 4 yıllık kontrat imzalayacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ağustos 2023 Güncelleme 22 Ağustos 2023, 07:00
Livakovic geliyor: Fenerbahçe Hırvat kalecide mutlu sona ulaşmaya çok yakın!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Hırvat kaleci Dominik Livakovic'te mutlu sona ulaşmaya çok yakın... Hırvat basınında çıkan haberlerde Dinamo Zagrep'in Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından oyuncunun transferine onay verdiği belirtildi.

Sarı-Lacivertliler Hırvat kulübü ile yıldız file bekçesinin transferi konusunda yaptığı görüşmelerde 9+1 milyon Euro karşılığında anlaşma sağlamıştı.

YARIN İSTANBUL'A GELEBİLİR
Hırvat basını, Fenerbahçe'nin transferini tamamlaya çalıştığı Dominik Livakovic'in İstanbul'a geliş tarihini de duyurdu. Hırvat basınının iddiasına göre Livakovic yarın İstanbul'a gelecek. 28 yaşındaki kalecinin, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini 4 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayacak sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Dinamo Zagrep formasıyla 290 maça çıkan yıldız kaleci 135 maçta kalesini gole kapatmayı başardı. Livakovic transferinin gerçekleşmesiyle birlikte son dönemdeki performansıyla eleştri oklarının hedefi haline gelen Altay Bayındır'ın da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN