Sergio Ramos’un transfer için G.Saray’dan beklentisi belli oldu! Talebi dudak uçuklattı

Aslan’ın transferdeki yeni gözdesi olan Sergio Ramos’un transfer için G.Saray’dan beklentisi belli oldu. 2 yıl kontrat isteyen Ramos, senelik 10 milyon Euro maaş, 3 milyon Euro da imza parası istedi. Diğer taleplerle rakam 20 milyon Euro'yu buluyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2023 Güncelleme 19 Ağustos 2023, 06:57
Sergio Ramos’un transfer için G.Saray’dan beklentisi belli oldu! Talebi dudak uçuklattı

İÇİNDEKİLER

Son olarak Fransa'da Paris Saint Germain forması giyen dünyaca ünlü futbolcu Sergio Ramos, Şampiyonlar Ligi kadrosu kuran Galatasaray'ın transfer listesinde yer alıyor.

Suudi ekiplerine sıcak bakmayan 37 yaşındaki İspanyol futbolcunun, temasta olduğu Cimbom'dan transfer için talepleri ortaya çıktı. Galatasaray'dan yıllık 10 milyon Euro maaş isteyen Sergio Ramos, en az 2 senelik de sözleşme talep ediyor. 3 milyon Euro imza, 3 milyon Euro menajer komisyonu talep eden yıldız oyuncunun Aslan'a maliyeti bonuslarla birlikte 20 milyon Euro'ya denk geliyor.



KALEM KALEM BONUSLAR...
Ramos'un maçların yüzde 50'sinde oynaması halinde 2 milyon, Avrupa ve Türkiye'de lig kupası kazanılması durumunda 1'er milyon Euro, Türkiye Kupası'nın kaldırılması halinde de 500 bin Euro bonus talep ettiği öğrenildi. 2018 yılında 50 milyon Euro ile en yüksek piyasa değerine ulaşan Ramos'a güncel verilere göre ise 4.5 milyon Euro değer biçiliyor. Sevilla sonrası 16 yıl oynadığı Real Madrid'in simge isimlerinden olan ünlü stoper, 2021-2023 arasında PSG'de oynadı. Ramos, kariyerinde toplam 778 maçta 110 gol, 41 de asist üretti.



180 KEZ FORMA GİYDİ
Aslan'ın gündemindeki Sergio Ramos, iz bıraktığı İspanya A Milli Takımı'nın formasıyla 180 karşılaşmada 23 gol üretti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN